Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Større skærm og hurtigere internet i ny iPhone

Større skærm og hurtigere internet i ny iPhone

Rygte: Den næste iPhone bliver hurtigere på nettet og vil have en større skærm, siger rygterne.

Rygterne om en iPhone 5 er næsten ustoppelige i øjeblikket.

Senest skrivere flere sites, blandt andet CNET.com, at iPhone 5 vil have understøttelse af HSPA+. Det vil kunne give en teoretisk download-hastighed på 21 Mbps og en upload på 7.2 Mbps.

Skærmen vil være qHD på omkring 4.2 til 4.3 tommer. Opløsningen ventes at blive 960 x 540 pixels mod iPhone 4s på 960 x 640 pixels.

Dette kan give udviklerne en udfordring, da deres applikationer så ikke længere passer i skærmbredden.

Læs også:
- Bliver dette den næste iPhone? 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Zeb 01-10-2011 08:25:10

Lol det virker urealistisk gør det ikke?

For det første har Steve Jobs allerede udtalt at skærme ikke skal være større end i iPhone. Det gider folk jo ikke købe(!). Dernæst sænker de opløsningen på en væsentligt større skærm - Jovist den vil have højere opløsning og DPI end Galaxy S II, men med tanke på rygterne om en 1280*720 HD SAMOLED+ skærm i Nexus Prime der præsenteres ugen efter, så lyder det håbløst, og som der står kan skærmstørrelsen give problemer med apps. Og de kommer til at droppe deres "retina"-display propaganda. HSPA+ har andre telefoner allerede så det er jo kun at følge med konkurrenterne.

Hvis man så kigger på det mock-up nogen tyskere havde lavet baseret på andre rygter hvor det nærmest lignede en Galaxy S II forfra og så en iPad 2 bagfra, så er jeg slet slet ikke imponeret.

0 0
Zeb 01-10-2011 09:30:44

For lige at præcisere: JEg mener ikke deres specs er urealistiske som sådan - blot at jeg forventer noget andet - iPhone har på godt og ondt i mange sammenhænge lagt standarden de seneste år, og selvom jeg aldrig nogensinde selv vil have en iPhone er det jo spændende hvad de kommer med for at flytte grænserne. Det ser det bare ikke ud til de gør med de specs der her bliver præsenteret. Hvis de kun er på omgangshøjde med mobiler fra forsommeren så bliver iPhone 5 jo kørt totalt agterud inden iPhone6 om et års tid. Specielt når man tænker på at iOS5 også mest bare bringer iOS på omgangshøjde med Android.

0 0
Tommy 01-10-2011 10:59:27

Specs er kun interessant på Android(Win Vista), hvis man har MeeGo(Debian) eller iOS(Ubuntu), så er en 600mhz cpu fin...

Det samme gælder opløsning på skærm eller fx pixels i kamera. Det er ligegyldigt når contrast og skærmteknologi er god - eller optikken i kameraet.

HSPA+ er også at følge med konkurrenterne, men igen er du for spec-liderlig (no offence, for specs er fine at kigge på), men det er lidt som at købe B&O - man køber det for designet, brandet og man ved godt man kan få bedre lyd/billede med et andet mærke - men det er ikke det samme + at B&O's lyd/billede stadig er ganske fint.
Nu sidder jeg selv med en Nokia N9 og den har hurtigt gjort min iphone4 og Galaxy S2 til skuffemodeller - og den har en single-core 1ghz (OMFG so 2009), men slår stadig alt jeg har prøvet...

0 0
David 01-10-2011 17:58:24

N9 er klart fed, de har den stadig på fisketorvet..

0 0
KimDotDK 01-10-2011 13:11:48

Hvor har du fået fat i en N9 Tommy?

0 0
Tommy 01-10-2011 14:44:40

3 (strøget) ;)
Jeg var tilfældigvis derinde om torsdag og så tænkte jeg, jeg lige så godt kunne spørge ind til N9 samt at min businesstelefon(N8) som var den der skulle udskiftes var almindeligt simkort og hvordan og hvorledes med microsim...
Anyway, da jeg var derinde fik jeg en reserveret til om fredagen - jeg tror ikke de har flere tilbage.

0 0

Om brug af cookies