Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Stream koncerten live på mobilen

Stream koncerten live på mobilen

En ny applikation gør det muligt for dig, at se koncerter live direkte på mobiltelefonen – både på Android og iOS.

Din favoritkunstner eller –band kommer til, men du nåede ikke at få billet inden der blev meldt udsolgt. Eller også har de valgt ikke at gæste Danmark og du har ikke mulighed for at rejse efter det. Det er snart ikke længere et problem.

Virksomheden Audux fra Nordjylland har nemlig udviklet en applikation, SubCell, til mobilen, der gør det muligt at købe adgang til live streaming af koncerter – med både billede og lyd.

Teknologien og forretningsmodellen bag SubCell er godkendt af musikbranchen og går i luften til Michael Learns To Rocks 25-års jubilæumkoncert, som finder sted den 11. august på Skanderborg Festival 2013.

I forretningsmodellen, som Audux har udviklet, har skåret alle mellemled væk og kunstnerne kan selv bestemme hvad de vil tage for en transmission af deres koncert. Kunstnerne får omkring 50 procent af indtægten – og arrangøren og rettighedshaverne, Koda, tjener en mindre del.

Når Michael Lears To Rock går på scenen den 11. august klokken 21.45 får de første 10.000 personer, som melder sig til oplevelsen gratis. For de efterfølgende vil koncerten koste cirka 12 kroner.

Du kan downloade applikationen, SubCell, gratis via Apples App Store og Google Play Store.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies