Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Streaming næsten lige så populært som traditionelt TV

Streaming næsten lige så populært som traditionelt TV

Streaming haler ind på traditionelt TV - Vi vil selv bestemme hvor og hvornår vi ser TV.

Forbrugerne vil i højere grad selv have lov at bestemme, hvor og hvornår de ønsker at se TV. Det viser en undersøgelse fra Ericsson ConsumerLab.

I undersøgelsen, der er baseret på interview med 23.000 forbrugere i 23 lande, svarer 75 procent, at de ser streamet indhold flere gange om ugen, mens 77 procent svarer at de ser traditionelt TV flere gange om ugen.

Dermed er der meget der tyder på, at vi som forbrugere i langt højere grad selv vil bestemme, hvornår vi ønsker at se TV.

Her kan du hente DRs streaming app

Særligt seriefrådseri, hvor man ser flere afsnit af en serie i træk, er steget i takt med populariteten af de nye on-demandtjenester.

Niklas Heyman Rönnblom, Seniorrådgiver hos Ericsson ConsumerLab udtaler: "Vores forskning viser, at 56% af de der betaler for abonnementsbaserede on-demand tjenester foretrækker, at alle afsnit af en TV-serie udgives samtidigt, så de kan se dem i deres eget tempo."

Det betyder at udbyderne i langt højere grad er nødt til at tilpasse sig de nye forbrugertrends, og tilpasse indholdet og måden det bliver leveret på.

Hvordan er dine vaner? Ser du mest streamet indhold, eller mest traditionelt TV?

Kllde: Ericsson ConsumerLab

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Dennis Høegh 08-09-2014 09:34:25

Takket været DR Licens' fascistiske reglement, hoppede jeg af TV-vognen før der fandtes Netflix. Så det er alt sammen kærkommen udvikling! :)

0 1
Søren 05-09-2014 16:34:36

Jeg har pakket mit antenne kabel væk for længe siden. Jeg ser primært Youtube og Netflix.

5 2
Bo 05-09-2014 16:42:37

Ja, det samme her. Vores unger ser Ramasjang, der er helt fantastisk børnefjernsyn, men ellers ser min kone og jeg næsten kun Viaplay, HBO eller Netflix.

4 1
TF 08-09-2014 01:35:16

Næsten samme historie her dog kan jeg ikke undvære nyhederne :-)

1 0
Om brug af cookies