Styr iPhone-kameraet trådløst

Et nyt patent til Apple giver iPhone-brugere mulighed for at styre kameraet via en fjernbetjening

Styr iPhone-kameraet trådløst

Nu kan det blive lettere at tage det store familiebillede, hvor man selv skal være med, hvis man skal tage det med en iPhone, i hvert fald hvis Apple fører deres nyeste patent ud i livet. Amerikanerne har fået patent på en fjernbetjening til kamerafunktionen i iPhone og iPad.

Ud over at kunne styre kameraet, skal fjernbetjeningen også kunne vise de billeder, man kan tage, så det ikke er nødvendigt at løbe frem og tilbage for at se, hvor dan billedet blev.

Læs også: EU vil tvinge Apple til at bruge universel oplader

Lige nu findes apps til smartphones, der kan det samme med rigtige kameraer, der er WiFi-forbundet med telefonen, men Apple vil være de første, der gør det muligt med en smartphone at se og styre et kamera trådløst.

Som det er med patenter, betyder dette ikke, at det vil udmunde sig i et egentligt produkt, og Apple har ikke selv udmeldt noget omkring denne fjernbetjening.

Mere nyt i sagen

Historien tog relativt hurtigt en ny drejning. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 15/3/2014 publicerede redaktionen artiklen om Tipslørdag: Ugens bedste tips – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.