Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Succes for mobiler på mobilen

Succes for mobiler på mobilen

I stadig stigende grad besøger I læsere af Mobilsiden.dk, endnu flere artikler og anmeldelser på mobiltelefonen.

Lanceringen af en ny touch-venlig udgave af Mobilsiden.dk's mobiludgave, har ført til en stigning i besøgstallet. Det viser den seneste uafhængige statistik fra FDIM og Gemius, der måler besøgstal for de førende danske websites.

I juni måned blev mobil.mobilsiden.dk besøgt af over 7.000 forskellige mobilenheder, hvilket siden april måned er en stigning på godt 2.000 mobilenheder.

Det svarer til, at den mobile version af Mobilsiden.dk i juni, fik omkring 18.000 besøg og nu placerer sig på en 18. plads på landshitlisten for mobile websites.

Mobildebat.dk, som er Mobilsiden.dk's mobilforum, findes også i en mobilversion. Denne vil også indenfor de næste par måneder blive mere touchvenlig.

Link:
 - Se de aktuelle besøgstal for danske mobile websites

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Exactlyme 10-08-2010 21:31:58

og så en app til android, iphone og nokia? det er lettere.

0 0
Martin 16-07-2010 12:06:23

Jeg bruger kun engang imellem mobilversionen, for der er et problem med kommentarer. Når jeg får en mail om at der er kommet nye kommentarer til en artikel og klikker på det, så kommer man kun til selve artiklen. Man må selv finde linket til kommentarer langt nede, og så håbe på man kan finde den specifikke kommentar som gav anledning til mailen.

Selv hvis man på mobilen vælger at bruge den normale version at sitet, kommer man ikke direkte til kommentarerne fordi url'en bliver kappet af når man vælger hvilke af de to versioner man ønsker.

På pc'en kan man bare klikke direkte på linket og springer så direkte til den rigtige kommentar. Sådan burde det også være i mobiludhaven - det har I altså ikke gjort godt nok!

0 0
Mobilsiden 06-10-2010 15:13:32

Det skulle nu være fixet.. Oplever du problemer igen er du altid velkommen til at kontakte os :-)

0 0
Mobilsiden.dk 16-07-2010 16:48:35

Hej Martin.

Tak for din efterkritik. Det har vi ikke været opmærksomme på.

Vi vil prøve at undersøge, om der kan gøres noget ved det...

0 0

Om brug af cookies