Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sugru - beskyt og lav din smartphone

Sugru - beskyt og lav din smartphone

Sugru er navnet på en selvklæbende og -hærdende gummimasse, der både kan beskytte og reparere din smartphone.

Der findes efterhånden ikke et produkt, som ikke på en eller anden måde henvender sig til smartphones eller tablets. Og endnu en produktkategori er klar - Sugru, som er en selvklæbende og -hærdende gummimasse kan ”alt” - lige fra at reparere din smartphone til at beskytte den.

For at benytte Sugru, som beskyttelse, kan du eventuelt påfører gummimassen på hjørnerne af telefonen. Sugru er en patenteret silikoneteknologi, og kan formes ligesom man kender det fra ler og/eller modellervoks.

Når du så har brugt Sugru på det du skal, så går der 24 timer og så har det en fast form - og er holdbart silikonegummi, samt vandtæt og kan endda tåle opvaskemaskine.

Du kan købe en pakke Sugru med 8 styk gummi for omkring 120 kroner. Du kan læse mere om Sugru her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Dade 01-11-2013 17:34:37

prøvede det i sidste uge med Dublo klodser, det må jeg sku sige det var ikke særlig funktionel

0 0
Martin 01-11-2013 14:30:52

Nu lyder det som om det er helt ny, men det har altså nogle år på bagen efterhånden. Det er bare nyt for redaktionen! Og, fair nok, sikkert også for de fleste af læserne. Men alligevel behøvede I ikke formulere det som om det lige er kommet på markedet :-)

0 0
Søren D 01-11-2013 11:43:20

1 del klar silikone fra byggemarkedet og 3 dele majsmel fra supermarkedet + acrylfarve = Oogoo :-)

0 0
Martin 01-11-2013 14:32:21

Jeg har brugt sugru i et halv års tid, og det fungerer fint. Fx har jeg repareret mit tabletcover hvor de fire hjørne var knækket delvist af så den ikke kunne holde på tabletten.

Ooogo kender jeg også, men har endnu ikke prøvet det. Se opskrift her:

http://www.instructables.com/id/How-To-Make-Your-Own-Sugru-Substitute/

0 0
Robert 01-11-2013 11:09:51

Det kunne være helt vildt fedt med nogle pink gummi-hjørner på min nye Note 3. Men hvis man kun klæber hjørnerne til så beskytter det kun mod fald på flade overflader. Jeg tror det bliver nødvendigt at klistre hele rammen til. Og bagsiden. Vent, jeg køber bare et silicone cover i den rigtige farve og som tar højde for knapper, microfoner, indgange osv.

0 0

Om brug af cookies