Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sund konkurrence på det danske telemarked

Sund konkurrence på det danske telemarked

En ny undersøgelse roser Danmark for at være et af de lande i Europa, hvor konkurrencen på telemarkedet er størst.

Danmark er blandt de allerbedste lande i Europa, når det drejer sig om at fremme konkurrencen på telemarkedet. Sådan konkluderer en ny undersøgelse, der netop er blevet offentliggjort.

Det er ECTA, som er en sammenslutning af alternative tele- og internetudbydere i Europa, der har lavet undersøgelsen, som viser, at kun England er bedre til at fremme konkurrencen på telemarkedet og sikre nye udbydere mulighed for at komme ind på markedet end danskerne.

Jørgen Abild Andersen, som er direktør for IT- og Telestyrelsen er glædeligt overrasket over Danmarks placering. Men selvom Danmark ender på en flot andenplads, mener han, at konkurrencen på det danske telemarked kan blive endnu bedre:

”Vores markedsundersøgelser viser, at der stadig er en række områder inden for telesektoren, hvor det kan knibe med konkurrence og markedsadgang. Det skal vi holde fokus på, mener han.

I alt 17 EU-lande har deltaget i undersøgelsen foretaget af ECTA. Efter England og Danmark på første og andenpladsen kommer Frankrig på tredjepladsen. De dårligst placerede lande er Tyskland, Grækenland og Polen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies