Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sunset Boulevard modtager pris for onlinebestilling

Sunset Boulevard modtager pris for onlinebestilling

Sandwichkæden Sunset Boulevard modtager pris for sin hjemmesiden, hvor man kan bestille mad via mobilen.

Bestil online på mobilen og spring køen over. Nogenlunde sådan er konceptet for sandwichkæden Sunset Boulevards webløsning, der nu modtager anerkendelse i form af en pris.

Ved årets Drupal Award fik Sunset Boulevards hjemmside prisen for bedste kommercielle site. Prisen uddeles af leverandørforeningen Drupal, til virksomheder der har udviklet en gennemtænkt og engageret digital løsning.

Læs også: Samsung Galaxy S6: Topper næsten alt [TEST]

Sunset Bouelvard har udviklet siden www.sunset-boulevard.dk, hvor der kan bestilles og betales mad online. Maden kan afhentes ”hurtigst muligt”, eller til et senere tidspunkt. Konceptet er enkelt: ”Bestil online og spring køen over”

Konceptet har da også allerede vist sig særdeles rentabelt, da Sunset Boulevard næsten har fordoblet trafikken på siden de første tre måneder.

Salget stiger uge for uge, og online bestiller gæsterne typisk det dobbelte af en gennemsnitligt bestilling”, lyder det i vurderingen fra Drupal.

Læs ogsåUber åbner ny front, vil servere take-away 

Vi er rigtig glade for denne anerkendelse. Det er gået over al forventning. Med den nye onlinebestilling kan gæsterne afhente deres frisklavede mad i restauranten til et aftalt tidspunkt. På den måde skærer vi noget af ventetiden fra, hvilket både er til gavn for gæsterne og os”, siger Jens Broch, Salg og Marketing Direktør hos Sunset Boulevard.

Over halvdelen af trafikken på hjemmesiden kommer fra mobile enheder, hvilket nok giver et fingerpeg om, at mange mobilbrugere ser en stor fordel i muligheden for, at tjekke menukorte, bestille online og springe køen over.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies