Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Superzoom til mobilen

Superzoom til mobilen

Du er på ferie, men digitalkameraet er glemt, og muligheden for at gemme de vigtige minder ligger nu i kameraet på mobilen. Men ak, på grund af manglende zoom glippede det. Situationer som denne skal nu være fortid med et Mobile Phone Telescope fra Brando.

Nu skal du kunne zoome endnu tættere på med mobilen. Det mener Brando i hvert fald.
Nu skal du kunne zoome endnu tættere på med mobilen. Det mener Brando i hvert fald.

Udviklingen af digitalkameraer i mobiltelefoner er udelukkende fokuseret på pixels.

Det var ikke mere end et år siden, at VGA opløsning var standard, noget som allerede er blevet seksdoblet op til to megapixels.

Men nogle gange er det altså ikke kun opløsningen der tæller, det hjælper jo ikke hvis man vil zoome ind på noget langt væk.

Det bedste zoom vi har set i Danmark er stadig digitalt, som modsat til optisk, forstørre pixels og derved forringer kvaliteten af billedet.

Brando vil ændre dette
Hvis du virkelig er en af dem som savner ordentlig zoom på mobilen, så er hjælpen kommet. Mobile Phone Telescope fra Brando giver dit mobilkamera 6x optisk zoom, bare ved at påmontere en linse på mobilen. Ifølge producenten skulle det være meget enkelt, og så koster linsen kun omkring 120 kroner på nettet.

Desværre virker Mobile Phone Telescope kun på udvalgte Nokia-modeller, og Mobilsiden.dk har svært ved at være alt for optimistiske omkring kvaliteten – netop på grund af prisen. Men hvis du bare skal ud og have noget sjov i sommerheden er det næsten noget der skal prøves.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies