Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   SWAT-team udvikler E-boks app til Windows Phone

SWAT-team udvikler E-boks app til Windows Phone

E-boks har haft besøg af SWAT og Microsoft, 72 hårde arbejdstimer senere ligger resultatet klar.

E-boks er i forvejen blevet udviklet til iOS og Android, og gør det muligt at hente og se ens e-post online direkte via applikationen.

Men nu er turen kommet til Windows Phone, og hvem bedre at tilkalde end SWAT-teamet.

Temaet består af en række Windows Phone udviklere, der står klar til at tage imod enhver Windows Phone udfordring.

14 udviklere var klar til at trække i arbejdstøjet og blev holdt sammen af Thomas Castøe Martinsen, som er direktør i firmaet Bluefragment. Han siger til comon.dk.

- ”Selve tanken med SWAT-teamet er, at vi er en gruppe folk, der har en relativ god forståelse for, hvordan Microsoft Phone-platformen fungerer. Så vi prøver at få firmaerne, vi hjælper, til at  slippe tøjlerne. Der skal være plads til kreativitet, og det er med til, at vi kan lave nogle gode apps på platformens præmisser.”

En trio i samarbejde

Teamet bag udviklingen af E-boks applikationen bestod af SWAT temaet, Microsoft- og E-boks ansatte. Tilsammen udgjorde de et team der på 72 timer stod klar med en Windows Phone Applikation.

Teamet bag applikationen har tidligere udviklet apps på 72 timer, og det var derfor ikke noget nyt i et stramt program med arbejde til langt ud på natten.

Dog var udviklingen af E-boks applikationen sværere og hårdere end tidligere udviklede apps, det skyldes sikkerheden i applikationen.

Selvom applikationen er færdigudviklet så skal applikationen stadig testes for sikkerhed fortæller Erik Abildgaard Knudsen, Produkt & Udviklings Direktør.

- ”Vi har nogle høje krav til sikkerhed, og det konflikter også en smule med den her måde at udvikle på. Derfor går vi nu også i gang med at lave penetrationstest og generelt sikre os, at sikkerheden er i top. Derfor går der også lidt mere end en måned, før den bliver tilgængelig, men det er endnu for tidligt at sige helt præcist hvornår.”

E-boks findes allerede til de to største platforme og kan således downloades iPhone og Android.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alfix 14-05-2012 16:21:34

Jo men... baade BT og Berlingske app'sene er pisseringe. De loader ad h til. Saa, haaber de bruger lidt mere tid paa E-boks. Tak.

0 0

Om brug af cookies