Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Swatch vil også lave smartwatch

Swatch vil også lave smartwatch

Den ikoniske urproducent Swatch vil tage kampen op med Apples smartwatch.

Siden den schweiziske urproducent Swatch vente op og ned på armbåndsur-industrien i 1983 er armbåndsuret eksistens nu truet af mobiltelefoner som lommeure og senest smartwatches.

Verdens største urproducent øjner dog muligheden for at genindtage sin favoritrolle ved forbrugernes håndled. En talsperson fra Swatch udtaler til Bloomberg at et smartwatch er under udvikling og vil debutere omkring samme tidspunkt som Apples Watch om to til tre måneder.

Læs også: Alcatel OneTouch Watch - Det billigste smartwatch [FØRSTE KIG]

Swatch Touch giver muligvis idéer om hvilket design det kommende Swatch-smartwatch får
Swatch Touch giver muligvis idéer om hvilket design det kommende Swatch-smartwatch får

Unikke features

Udtalelsen fremhæver at det kommende smart-Swatch vil fungere sammen med Windows og Android mobiler, men nævner intet om Apple-support.

På udstyrslisten nævnes kommunikationsfunktioner og mobilbetaling i forretninger som Coop og Migros. Den forventes at genkende touch-input. Mest unikt for den fremtidige Swatch bliver at den ikke vil kræve opladning, hvilket antyder at den enten vil drives af sollys eller kinetik.

Der er ingen nærmere oplysninger omkring pris, men Swatch portefølje kredser traditionelt omkring billigt, men solidt, urværk i plast og friske farver.

Se også: Motorola Moto 360: Uret du ikke behøver [TEST]

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies