Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Swiftkey nu gratis på Android

Swiftkey nu gratis på Android

Det populære tastatur har smidt prisskiltet for tastaturet, så alle nu gratis kan få glæde af det intelligente tastatur

Apple har med iOS 8 netop åbnet op for tredjepartstastaturer som Swype og Swiftkey, men i første omgang er det kun Android-brugere, der får glæde af Swiftkeys nyeste idé, at gøre tastaturet gratis.

Læs også: iOS 8 - Her er vores første indtryk [WEB-TV]

Det er dog ikke kun af deres gode hjerte, at prisen bliver et rundt nul, da firmaet i stedet vil sælge designs og temaer til tastaturet.

Grunden til skiftet er til dels, at firmaet mener, at de har mestret teknikken bag tastaturet og derfor vil sætte større fokus på udseendet, ligesom det også var et af de mest efterspurgte ønsker fra Swiftkeys brugere. Det kan også være en indgang til de nye og knapt så pengestærke markeder.

Har man allerede brugt penge på at anskaffe sig Swiftkay-tastaturet, kan man se frem til at modtage 10 gratis temaer, så pengene ikke er spildt.

Swiftkey til Android kan hentes her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren H Thomsen 12-06-2014 10:07:39

Dejligt. Det bør nævnes, at de samtidig har fået bugt med den fejl, som SwiftKey havde på LG G2 (og måske andre telefoner) efter opdateringen til Android 4.4.2 og som viste sig ved opstart (Unfortunately, the process com.google.process.gapps has stopped)

1 0

Om brug af cookies