Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Swipp lancerer selvstændig betalings-app

Swipp lancerer selvstændig betalings-app

MobilePay største konkurrent til mobilbetaling springer ud som selvstændig app med nye funktioner.

Den populære MobilePay betalings-app får fornyet konkurrence fra Swipp, en app der forener bankfunktioner med overførsel af penge.

Nu vil de enkelte bank-applikationer fra mere end 70 af landets banker og pengeinstitutter - minus Danske Bank, sammensmeltes til en selvstændig app, Swipp.

Med Swipp app’en kan du overføre penge mellem brugere, og betale i de forretninger der tager i imod betalingsløsningen. Beløbsgrænsen er på op til 10.000 kroner, så du også kan foretage større indkøb med Swipp.

Den nye app vil samtidig byde på et nyt design, med en enklere brugergrænseflade som samtidig giver kunderne overblik over kontoens ind og udbetalinger.

Se også: Modtag dine kvitteringer digitalt i MobilePay

Enklere opsætning og brug

Du skal være kunde i en af de deltagende banker og være fyldt 15 år for at kunne bruge Swipp. Har du i forvejen en af de berørte bank-apps vil du modtage et link til den nye app.

Opsætningen kræver at du har et nem-ID samt dansk adresse og CPR-nummer. Derefter kan du vælge en fire-ciffret kode og du kan nu bruge Swipp.

Læs også: Nu kan du sende endnu flere penge med MobilePay

Overførsler foregår via app’en, men er indtil videre forbeholdt brugere. Danske Banks kunder kan dog modtage penge via applikationen, hvis de tilmelder sig online her.

Vil du betale med Swipp i en forretning, skal du lade ekspedienten scanne en QR-kode på din telefon, hvorefter du kan godkende handlen og pengene overføres.
App’en er gratis og du kan hente Swipp til Android her og Swipp til iOS her.

Satser på erhverskunder

Pengeinstitutterne bag Swipp arbejder samtidig intensivt på at få forretninger og butikker til at tage betalingsløsningen til sig. Det sker via en integration af kasseapparattet og app’en, så butikker kan slippe for at investere i dedikeret hardware til mobilbetaling.

Første større kæde af forretninger bliver Matas, hvis næsten 300 forretninger, fra i dag af kan modtage mobilbetalinger via Swipp.

Bankerne og pengeinstitutterne bag Swipp tæller i dag omkring 750.000 kunder, mod omtrent 2,5 millioner MobilePay brugere.

Du kan læse mere om Swipp her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies