Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Symbian: Masser af nyt!

Symbian: Masser af nyt!

Bedre grafik, nye telefoner, navigation og forretningsfunktioner. Alle nyheder fra Symbians Smartphone Show.

Igår, tirsdag, lød startskuddet på The Smartphone Show af Symbian. Udstillingen og showet var hovedsageligt i London, men Tokyo, Rio de Janeiro, New York, Beijing, Bangalore og Nairobi var også en del af det omfangsrige show.

Og showets første dag bød på en masse spændende nyheder. Tidligere på dagen bragte Mobilsiden.dk nyheden om det nye Series60, men den var langt fra det eneste interessante i The Smartphone Show.

Navigation på dagsordenen

Google var også repræsenteret på årets Smartphone Show, og det i form af deres Google Maps til mobiltelefonen. Google har nemlig videreudviklet programmet, så det passer specielt til Symbian-smartphones. Det gælder både Series60 og UIQ.

Også ALK Technologies var klar med navigation til Symbian. De har lavet en udgave af deres prisvindende CoPilot Live 7, som passer perfekt til Symbian-smartphones.

Denne passer ligeledes til Series60 og UIQ, og kommer blandt andet med en ekstern GPS-modtager, 3D-grafik, kort fra Navteq, samt ekstra applikationer til, at downloade nye kort, og opdatere de eksisterende.

Nye smartphones fra Samsung

Samsung var også flot repræsenteret på The Smartphone Show. Den koreanske mobilproducent præsenterede nemlig tre helt nye Symbian-smartphones, i450, i550 og i560.

De tre nye smartphones er alle GSM-telefoner med 3G og super-3G. De kommer ligeledes med et væld af multimedia-funktioner, som blandt andet tæller to eller tre-megapixels digitalkamera, GPS, masser af hukommelse, samt flotte farveskærme.

Forbedringer på grafik, musik og forretning

Udover de store kendte aktører, var der også mange mindre selskaber, som bidragede med nyt til Symbian. Social.FM var én af dem, og viste en specieludviklet applikation frem til Symbian-smartphones. Med denne er musikoplevelsen blevet gjort nemmere og hurtigere, at få fat på.

Udover Social.FM var der også mange andre nye applikationer.

 - Cortado: Ny e-mail- og forretningsapplikation.

 - Handy Calendar: Nyt og udvidet kalendersystem.

 - Handmark: Kom med en ny udgave af deres prisvindende Pocket Express.

 - Dataviz: Office 2007-understøttende applikation.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies