Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Synoptik: Dine briller som en smartphone

Synoptik: Dine briller som en smartphone

Fremtiden byder måske på briller, som kan bruges til det du i dag bruger smartphonen til.

Briller kan måske i fremtiden være som en ny smartphone for dig, så du kan tjekke mails, besvare opkald og se tv direkte via brillerne. Det mener Synoptik, som ikke er i tvivl om, at teknologien bag Google Glasses vil ændre på udvalget de har på hylderne i Synoptik.

Google viste i 2012 de første prototyper frem af Google Glasses, der kort fortalt er en interaktiv brille, som kan tage billeder, optage video og besvare telefonopkald. De første ”rigtige” Google Glasses ventes på markedet ved udgangen af 2013.

Synoptik mener også, at Google Glasses har sat gang i en udvikling, som inden for de næste år vil ændre brillemarkedet markant.

 - ”Google har uden tvivl synliggjort nogle perspektiver, man for bare fem år siden ville have betragtet som det vildeste sci-fi,” spår Thomas Koefoed, marketingdirektør i Synoptik.

Google Glasses er lige nu blot en teknologi, som sættes uden på brillen. Men Synoptik mener, at vi om få år vil have briller, hvor al funktionaliteten er fuldt integreret i både stel og glas.

 - ”Al den teknologi, vi allerede har i vores smartphones, vil om få år være at finde i vores briller. Allerede nu findes der biler, hvor selve instrumentbrættet sidder i forruden. Hvorfor skulle det ikke være muligt at overføre den teknologi til brilleglasset, så du både kan streame serier og læse mails direkte via brilleglasset? ” siger Poul O. Kuhberg, som er kundechef i Synoptik.

Synoptik arbejder på, at være klar til teknologien og forventer også, at det vil være briller du kan finde på hylderne i deres butikker inden for få år.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies