Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Syv sommerklare applikationer

Syv sommerklare applikationer

Har du haft glæde af de tips vi havde til de 25 vigtigste apps til ferien? Så er her syv `nye´ apps til din sommer-smartphone.

Disse applikationer er sommerens bud på hvilke apps din smartphone ikke bør undvære i følge gadgetmagasinet T3.


Shorts vejr (Shorts Weather)
Mon vejret bliver godt nok til at hoppe i shorts i dag? Brug denne sjove lille app, der kort og godt fortæller, om du kan/skal hoppe i shorts i dag og endda begrunde hvorfor eller hvorfor ikke.

Applikationen er gratis og kan downloades i App Store.


World traveler
Hvis du ikke ved, hvor ferien skal gå hen, så bliv inspireret til din ferie, og lyt til podcast om rejser og andre kulturer fra hele verden.

Applikationen er gratis og kan downloades i Android Market.


Pocket parkometer (Pro version)
Smart applikation, der minder dig om, når din parkeringsbillet er ved at løbe ud, og hjælper dig endda via GPS med at finde bilen igen. Applikationen er en perfekt kombination af et parkometer, bil-finder og en notesbog.

Applikationen kan downloades i Android Market og koster 8,38 kroner.


Spis ude!
Du gider ikke lave mad, og måske befinder du dig et andet sted i Danmark, end du plejer. Denne applikation hjælper dig med at finde en restaurant, uanset hvor i Danmark du befinder dig. Du kan søge på mere end 6.000 forskellige spisesteder, så mon ikke der er en chance for du bliver mæt i dag.

Applikationen kan downloades gratis i App Store og Android Market.


Travelmarket
Det er de færreste af os, der har lyst til at bruge flere penge end højst nødvendigt. Denne applikation sammenligner rejsepriser, så du kan finde den billigste ferie på kryds og tværs af rejsebureauer.

Applikationen kan downloades gratis i App Store og Android Market.


Valuta
Bevæger du dig uden for Danmarks grænser, kan denne applikation hjælpe dig med at omregne priser med opdaterede valutakuser, så du ikke behøver bruge hovedet til omregning.

Applikationen kan downloades i App Store og koster 6 kroner.

Der er dog i de fleste Mobilbank applikationer også en valutaomregner, som du oftest kan benytte uden du behøver logge ind på Mobilbanken.


Fredagsrock
Overvejer du om du skal i Tivoli til de berømte fredagskoncerter? Så giver denne applikation dig et overblik over, hvem der spiller og hvornår. Og lige meget om du bor i København og omegn, eller turen skal planlægges i bedre tid så kan denne gratis applikation være god at have - hvis du i løbet af sommeren kommer i nærheden af hovedstaden.

Applikationen er gratis og kan downloades i App Store og Android Market.


Du kan se flere applikationer der er `must haves´på din smartphone her i sommerferien.


Læs også:
 - Tips: Her er de 25 vigtigste apps til ferien


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Adam 19-07-2011 10:17:33

I stedet for at give seks kroner i App Store for et inferiørt produkt, så prøv Xe Currency, der udover at være gratis, også kan vise en hel liste af valutaer samtidig. OG den kommer både til iPhoo og Android. Søg på 'Xe' i App Store/Market.

0 0
Kristian 19-07-2011 10:22:21

iPhone*

0 0
Adam 19-07-2011 10:37:36

Øhm... iMac*?

Jeg tror måske ikke jeg forstår hvad din leg går ud på? Har jeg vundet?

0 0

Om brug af cookies