Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ta’ mobilen med i bad

Ta’ mobilen med i bad

Kender du følelsen af at være for sent på den? Vennen eller veninden ringer, lige idet du er på vej ind i bruseren, så du har ikke tid til at snakke. Nu er løsningen her – en mobil der kan tåle at være under vand.

Det er Fujitsu, som står bag vidunderet, der kan tåle vand. I tre år har virksomheden forsøgt at udvikle en mobiltelefon, der kan tåle vand, og nu er den her. Du kan ganske simpelt tage mobiltelefonen med dig i bad, uden den tager skade. Men der er dog en begrænsning for, hvor længe den kan være under vand – nemlig 30 minutter. Men burde det ikke også være nok?

Modellen hedder F703i og er med 17,9 mm i skrivende stund den tyndeste vandtætte mobiltelefon i verden. Mobiltelefonen kan holde til at ligge en meter under vandet i 30 minutter. Du kan ikke blot tage den med i bad, men også rengøre den under rindende vand, hvis den er blevet beskidt. Alt dette vandpjaskeri med mobilen skulle efter sigende ikke forringe eller gøre skade på elektronikken i mobilen.

Fujitsu håber på, at de i fremtiden kan lancere flere af denne type mobiltelefoner, og med tiden håber de, at de kan udvikle mobiler med en tykkelse på ned til 11 mm. Som det ser ud nu, er det kun japanerne, der nyder godt af den vandtætte mobil, men man har da lov at håbe, at den også ser dagens lys på det danske marked.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies