Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tablet med forhøjede taster der stiger og falder

Tablet med forhøjede taster der stiger og falder

Savner du et komplet QWERTY-tastatur med forhøjede taster? Så kan denne teknologi måske hjælpe. Tasterne hæves og sænkes afhængig af om det virtuelle keyboard på enheden vises.

Selskabet Tactus med base i Californien har fremvist hvad de mener er verdens første tablet med mærkbart tastatur der kan vises eller skjules afhængig af om det virtuelle tastatur er aktivt eller ej.

Der gik meget lang tid før jeg overgav mig og fravigede fra mit tidligere krav om at alle mine mobiler skulle have komplet fysisk QWERTY-tastatur. Jeg kan godt lide at mærke tastaturet når jeg skriver, men det bliver sværere og sværere at opdrive telefoner og tablets med komplet fysisk tastatur.

Denne smarte tablet kan muligvis blive løsningen, teknologien kan lave en typisk flad tablet skærm om til et rigtigt keyboard med forhøjede taster. BBC fik en præsentation af teknologien til CES i år, den kan ses på videoen her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 21-01-2013 18:53:16

Det der er bare funky og crazyy! Men selvfølgelig så popper der nogle spørgsmål vedr. holdbarhed i forhold til en normal skærm op. Virker det her kun i bunden af skærmen og med preinstalleret tastatur? Kan man vende tabletten på siden og få samme oplevelse? Vi får se!

0 0
Om brug af cookies