Tablet med forhøjede taster der stiger og falder

Savner du et komplet QWERTY-tastatur med forhøjede taster? Så kan denne teknologi måske hjælpe. Tasterne hæves og sænkes afhængig af om det virtuelle keyboard på enheden vises.

Tablet med forhøjede taster der stiger og falder

Selskabet Tactus med base i Californien har fremvist hvad de mener er verdens første tablet med mærkbart tastatur der kan vises eller skjules afhængig af om det virtuelle tastatur er aktivt eller ej.

Der gik meget lang tid før jeg overgav mig og fravigede fra mit tidligere krav om at alle mine mobiler skulle have komplet fysisk QWERTY-tastatur. Jeg kan godt lide at mærke tastaturet når jeg skriver, men det bliver sværere og sværere at opdrive telefoner og tablets med komplet fysisk tastatur.

Denne smarte tablet kan muligvis blive løsningen, teknologien kan lave en typisk flad tablet skærm om til et rigtigt keyboard med forhøjede taster. BBC fik en præsentation af teknologien til CES i år, den kan ses på videoen her.

Opfølgning på artiklen

Alle gode fortællinger har sin fortsættelse. mobilsiden fulgte op på historien. Allerede d. 21/1/2013 publicerede vi en opfølgning med et indlæg omkring Sony på vej med Xperia Z Android-tablet – 10″ og super tynd – Du kan læse det videre forløb her. Seneste nyt om tematikken finder du her.