Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tablets fra Asus

Tablets fra Asus

Asus har afsløret deres første tablets ved navn Eee Pad og Eee Tablet.

Det er stadig ikke mange tablets, du kan købe i Danmark, men
det hindrer ikke gadgetfirmaer verden over i at præsentere kommende tablets, som vi ikke kan vente med at få fingrene i.

Og nu har Asus afsløret deres første forsøg udi tablet-verdenen: Asus Eee Pad og Eee Tablet.

Asus Eee Tablet er designet med henblik på studenter og mobile businessmænd, og har en skærm med 2450 dpi, der skulle føles som at skrive på rigtig papir.

Dens e-bogs-læser-færdigheder inkluderer også sidevendinger på blot 0,1 sekunder, og derudover kan den synkroniseres med din almindelige computer via USB og har et 2 MP kamera.

Den anden kommende tablet fra Asus, Eee Pad, er på 12-tommer og er en mini-pc med en CULV Intel Core 2 Duo processor og Windows 7 Home Premium, så du kan håndtere dine Word-dokumenter og uundværlige Excel-filer.

Eee Pad kan multitaske, så du både kan afholde en videokonference, og kigge i dine Word-filer samtidig. Den kan også fungere som e-bogs-læser ligesom sin broder Eee tablet.

Der er endnu ikke mange specifikationer på de to tablets ligesom Asus heller ikke vil ud med en vejledende pris og tilgængelig. Men som altid venter vi tålmodig og rapporterer, når der er mere nyt, om de nye tablets.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies