Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tabt iPhone 5 er måske en fuser!

Tabt iPhone 5 er måske en fuser!

Stadig ingen beviser på den glemte iPhone 5 - var det bare en fuser?

Vi bragte et indlæg for nogle dage siden hvori en Apple medarbejder angiveligt skulle have gentaget “succesen”, og tabt en prototype af iPhone 5 på en lounge bar i San Fransisco.

Nu viser det sig, at politiet i San Fransisco melder klart ud, at de ikke kender til nogen anmeldelse fra Apple vedr. denne prototype! En talsmand til SFPD (San Fransisco Police Department) udtaler til avisen SF Weekly:

“SFPD talsmand Officer Albie Esparza siger der ikke findes optegnelser om en sådan aktivitet ved SFPD inspektører. Jeg talte med CNET journalist Declan McCullagh, fortæller Esparza til SF Weekly. Jeg ved ikke hvem hans kilde er, men vi har ikke nogen fortegnelse over sådanne en undersøgelse, der er foregået på dette punkt".

Sparza afviser også optegnelser over besøg i Bernal Heights af politifolk, der skal registreres i dokumentationen per standard SFPD procedurer, som findes på enten Mission eller Ingleside station, hvilket mindst én af dem der ville have håndteret hændelsen. (Ingleside station dækker Bernal Heights, mens iPhonen angiveligt var gået tabt på Cava 22, en bar i Mission distriktet.) Politiet har ingen optegnelser af denne hændelse, der involverer adressen, hvor jagten på iPhone angiveligt fandt sted, afslutter Esparza.”

Nu er spørgsmålet så om Apple har givet SFPD en mundkurv på, eller om politiet netop ønsker en stille og diskret undersøgelse? Muligheden for at det hele bare er en fuser er nok størst, men man har sin tvivl…

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Andersen 05-09-2011 07:06:58

Langt væk. For selfølgelig har de ikke fået mundkurv på, når apple selv at lægget det til pressen. det er stadig et pr stunt

0 0
Henrik 04-09-2011 18:55:21

Først meldte de ud de ikke kendte til anmeldelsen, og så melder de ud at de faktisk godt kendte til den sag..
De skulle have været ude med 4-5 betjente og ladet en "gammel" politi bejtjent gennem rode lejligheden, denne gamle betjent er ansat af Apple som sikkerheds mand..
Så de kender godt til sagen..
Nogle gange så skal i læse lidt på lektien..

0 0

Om brug af cookies