Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TÆNK klar med omfattende test af mobiler

TÆNK klar med omfattende test af mobiler

135 mobiltelefoner er testet af TÆNK, hvor der er sammenlignet alt fra navigation, SAR værdi, antennens følsomhed og meget andet.

Forbrugerrådet har testet 135 mobiltelefoner i alle prisklasser og sammenlignet dem på en række punkter, lige fra kamera, video, musik, email, internet, navigation, SAR værdi og antennens følsomhed.

 - Samsung Galaxy S III og iPhone 5 har de dårligste antenner

Hverken Samsung Galaxy S III, som blev ”Årets Mobil 2012” på Mobilsiden.dk, eller årets bedst sælgende telefon i Danmark, iPhone, topper dog listen fra TÆNK.

 - Køberne har talt: Her er ”Årets Mobil 2012”

Dog er det Samsung som indtager førstepladsen, men det er med phablet-enheden Samsung Galaxy Note II. Den har fået en samlet bedømmelse på 82 procent. Galaxy Note II måtte ”nøjes” med en fjerdeplads i afstemningen om ”Årets Mobil 2012” på Mobilsiden.dk.

 - Samsung Galaxy Note II – den er GREAT (mobiltest)

Men mere overraskende er det måske, at Motorola RAZR Maxx indtager en delt tredjeplads. Men det beviser også, at testen fra TÆNK ikke handler om salgstal eller populariteten blandt forbrugerne.

 - Motorola Razr Maxx – batterimonsteret (mobiltest)

Lumia 920 topmodellen fra Nokia klarer sig dog ikke ligeså godt igennem TÆNKs test, og har fået en samlet bedømmelse på 72 procent. Telefonen klarede sig markant bedre hos brugerne på Mobilsiden.dk, som stemte den ind på en anden plads i ”Årets Mobil 2012”.

 - Nokia Lumia 920 – den fedeste lige nu (mobiltest)

Faktisk er det kun de to telefoner, som ligger øverst på listen, der har fået betegnelsen ”meget god”, resten er betegnet som "God", "Middel" eller "under middel".

Du kan læse hele den omfattende og meget interessante test på linket her eller melde dig ind i Forbrugerrådet.

Testen kan også ses i Forbrugerrådets applikation, som kan downloades i både Apples App Store og Google Play Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Belgarion 28-01-2013 12:08:57

Ville godt have luret den test for at generalt at se hvem der har de bedste antenner for tiden, men betale 50 kr bare for at få lov til at se testen er jo fuldstændig hul i hovedet, forstå godt nok ikke at folk vil betale for det eller have betalt 399 for Adgang i et år til over 100 test online på tænk.dk. Så det er nok ikke lige en hjemmeside jeg kommer forbi igen.

0 0

Om brug af cookies