Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tæt på: HTC Touch Pro - de første indtryk

Tæt på: HTC Touch Pro - de første indtryk

Er den god eller dårlig? Er den for stor? Slut med spekulationer. Mobilsiden.dk har været helt tæt på Touch Pro, som især businessfolk venter på.

"Vi prøvet HTC Touch Pro" - lidt store armbevægelser er tilladt her. De første eksemplarer af den engelske udgave havde dårligt passeret den danske grænse, inden Mobilsiden.dk fik en unik mulighed for, at komme helt tæt på.

Det nye - i forhold til Diamond, er komplet QWERTY-tastatur, mulighed for ekstra hukommelse via microSD-kort, samt større batteri med mere kapacitet. Vægt og størrelse er forøget, men det gør intet, da kvalitetsoplevelsen er bibeholdt.

Slider-mekanismen ved tastaturet er godt udført. Et lille smeld lyder når den det køres ud - intet virker ustabilt, og så ligger den rigtigt godt i hånden. Tasterne har 'god størrelse' for store fingre, pæn afstand og klikresponsen er i orden. I forhold til andre HTC-produkter med slider-tastatur, vender Touch Pro skærmen prompte - uden ventetid.

HTC har designet nye genvejsikoner med adgang til opgaver, kalender, kontakter, SMS osv. På tastaturet findes ligeledes genveje. Det rigtig fede er, at de små undermenuer i brugerfladen Touch Flo 3D er forstørret, så fingervenligheden er blevet større. Genvejene på skærmen åbnes kun, når tastaturet er klappet ud

HTC Touch Pro opleves på en række områder meget hurtigere end Diamond. Måske indbildning, måske virkelighed. Men den gode oplevelse er stadig i fokus hos HTC.

I programlisten findes nu "visitkort scanner" - og nøøj det virker godt. Tag et billede af et visitkort med kameraet, og som magi genkendes samtlige informationer, som kan gemmes i kontaktlisten.

Bagsiden på Pro er mat i stedet for blank, og kameraet har nu fotolys. Ekstra SD-hukommelse sættes i under bagcoveret, men uden batteriet skal ud.

De første indtryk...

Touch Pro har alt det det lækre fra Diamond - plus ekstra. I forhold til f.eks. modellerne S710, S730 eller TyTN II er Touch Pro langt mere gennemført. Ingen sløvhed - men full speed hele vejen.

Når salget starter senere på efteråret, har Pro fået danske karakterer, og softwaren er formodentlig opgraderet med fejlrettelser. Der er virkelig noget at glæde sig til.

De første indtryk er 'mere end godkendt'.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin Laursen 21-08-2008 16:24:57

Nu har jeg i lang tid holdt mig til nokia's communicator modeller, og har haft 9500, 9300, 9300i og seneste E90, men er gået tilbage til 9300i for den virker.

Det er tydeligt at Touch Pro har mange af de samme genvejsfunktioner og andet, som min 9300i. faktisk ligner hele QWERTY-tasteturet nokia's.
Efter min vurdering er den rigtige Head2Head konkurrence mellem nokia's E90 eller 9300i og så HTC Touch Pro.

Jeg bruger min mobil til en blanding mellem arbejde og fritid, men ønsker at have et komplet tastetur (så jeg på byture kan ramme knapperne).

Spørgsmålet er så, er Touch Pro så god, at man skal ud og "invistere" 5-6000kr på den?

0 0
Emil 21-08-2008 17:49:59

Jeg har mere eller mindre opgivet at sende sms'er når jeg er fuld med min Diamond.

Men det gør det lidt mere udholdeligt at vågne op dagen efter og se hvilke sms'er man har sendt til hvilke tøser =)

0 0
Daniel Jørgensen 21-08-2008 12:50:09

Havde sagt til mig selv fra start at jeg bare skulle have mig en Diamond, da jeg så ikke behøvede vente på Pro også fordi at jeg på min S710 ikke brugte tastaturet ret meget..

Men nu overvejer jeg at skifte min Diamond ud med en Pro!

Men vil det være det ekstra værd ? Eller mon HTC kommer med en opdatering der vil gøre Diamond den smule hurtigere så den bliver som Pro? Og evt de software mæssige forbedringer fra den, som det med visitkort, vil komme i form af en update til Diamond?

Hvad vil i anbefale, man gør, hvis man står med en Diamond i hænderne? :)

~D

0 0
michael@tormod.dk 21-08-2008 16:11:02

Hey Daniel...

Jeg ved ikke om du allerede har lagt den nye rom/styresystem fra HTC ind på din diamond? Fordi det er i hvert fald noget der øger hastigheden af diamonden, så hvis du ikke allerede har gjort det, så kunne du jo gøre det. Du kan se på Mobildebat, hvordan man gør hvis du er i tvivl:D

0 0
Mathias Maimann 21-08-2008 13:06:08

Hej Daniel,

Da vi sad og pillede med Pro'en, kom jeg selv med samme spørgsmål - dog uden et officielt svar.

Men helt ærligt. Hvis iPhone-brugere kan skifte til iPhone 3G, så mener jeg bestemt også Diamond-brugere kan skifte til Touch - uden at blinke med øjnene.

Det er lidt ligesom at have en Ferrari 550, og så en dag stoppe i lyskrydset ved siden af en 575. Det kan godt være du har en Ferrari, men det er ikke den hurtigste ;o)

Mvh
Mathias Maimann

0 0

Om brug af cookies