Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TAG Heuer teaser for sit første Android Wear-smartwatch

TAG Heuer teaser for sit første Android Wear-smartwatch

Den schweiziske urproducent, TAG Heuer, varmer op til lanceringen af sit første Android Wear-smartwatch med en teaser af designet.

Smartwatches med Googles Android Wear som styresystem findes efterhånden i alle tænkelige afskygninger, men der er endnu intet ur, hvis du vægter håndværk af høj kvalitet særdeles højt.

Det vil der være, når TAG Heuer lancerer sit Android Wear-smartwatch med navnet TAG Heuer Connected. Urproducenten teaser nemlig for det næste store skridt med et svagt belyst billede, der viser dele af urkassen og remmen frem - og ikke overraskende skiller designet sig gevaldigt ud fra de hidtidige Android Wear-ure.

Læs også: TAG Heuers Android Wear-smartwatch bliver en dyr sag

Det luksuriøse ur vil, helt efter planen som tidligere annonceret, blive lanceret den 9. november i New York. Samtidig teaser TAG Heuer også for uret på sin egen hjemmeside, som tæller ned til lanceringen. ”Og hvad bliver prisen så?,” tænker du sikkert. Den har firmaet også allerede løftet sløret for: $1.400 svarende til 9.180 kroner, lyder det fra producenten.

For et prisskilt så højt som dette får du en batteritid, der lyder på 40 timer, hvorimod Apple kun garanterer 18 timers brug af sit Apple Watch. Om TAG Heuer Connected byder på nogle funktionelle overraskelser i forhold til de nuværende Android Wear-ure, vides ikke. Om ikke andet får du et design i sand TAG Heuer-stil.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies