TAG Heuers Android Wear-smartwatch bliver en dyr sag

Den schweiziske urfabrikant, TAG Heuer, gør til november sit indtog på smartwatch-markedet med et ur til 9400 kroner.

TAG Heuers Android Wear-smartwatch bliver en dyr sag

TAG Heuer har allerede offentliggjort sine planer om at komme på markedet for smartwatches med hjælp fra Google og Intel, og nu åbner det schweiziske firma op for flere detaljer om projektet.

Læs også: TAG Heuer allierer sig med Intel, Google om smartwatch

Direktør i TAG Heuer, Jean-Claude Biver, fortæller til Bloomberg, at firmaets luksuriøse Android Wear-ur bliver en relativ dyr sag til $1.400 svarende til 9.400 danske kroner. Uret vil komme på markedet til oktober eller senest november, men i hvilke lande, er endnu uvist.

Foruden det store prisskilt vil uret udmærke sig ved at have en batteritid på omkring 40 timer, som er væsentligt bedre end de 18 timer, som Apple garanterer ved brug af Apple Watch.

Håber at kunne snuppe kunder fra Apple

Direktøren ser også gerne, at Apple får langet masser af Apple Watches over disken på trods af at være en af de nærmeste konkurrenter.

”Jeg håber, de sælger millioner og millioner af dem. Jo flere, de sælger, desto større er chancen for, at få personer ønsker noget anderledes og kommer til TAG Heuer,” fortæller han ved den officielle åbning af en Hublot-butik i Dubai Mall.

Læs også: Beyoncé viser eksklusivt Apple Watch Edition i guld frem

Det tyder da også på, at det bliver tilfældet. Apple oplever nemlig stor interesse for sit smartwatch og har svært ved at følge med efterspørgslen pga. produktionsproblemer – og med et prisskilt på op til 134.000 kroner for det dyreste Apple Watch, får det næsten TAG Heuers kommende ur til at se billigt ud.

TAG heuer
Her ses et lille udpluk af TAG Heuers Carrera-ure.

Bliver baseret på Carrera-urene

Ifølge Reuters bliver det nye Android Wear-smartwatch fra TAG Heuer baseret på det originale sorte ur af Carrera-typen.

Læs også: Breitling forsøger sig med et smartwatch

”Folk vil have opfattelsen af, at de bærer et normalt ur,” fortæller Jean-Claude Biver i et interview til Reuters.

Mere til nyheden

Temaet fortsætter med at være relevant. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 22/3/2015 fulgte vi op med en ny vinkel på temaet Neptune, smartwatch der vil redefinere omgangsformen med bærbar elektronik – Den videre beretning kan læses her. Få også seneste nyt om sagen her..