Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tag kontoret med på farten

Tag kontoret med på farten

Det tidligere Navision er nu kommet som app til din telefon eller tablet, så nu kan du klare det meste uden at være på kontoret

Mulighederne for at gøre kontoret mobilt bliver hele tiden bedre og bedre. Selv omfattende tjenester som Microsoft Dynamics NAV (tidl. Navision) kan ny betjenes via mobilen.

Derved er nødvendigheden af altid at være til stede på kontoret ved at forsvinde. Det giver nye muligheder for både medarbejdere og ledelse i virksomhederne.

Økonomistyring og Microsoft Dynamics Nav hører sammen i rigtig mange virksomheder. Tidligere har man været bundet til kontoret, når man skulle udføre vigtige opgaver, men nu er programmet kommet i app-version både til tablet og smartphone. Det giver nogle åbenlyse fordele.

For nu bliver det muligt at bruge funktionerne, uanset hvor man er. Så tiden i toget, før- og efter møder eller i flyet behøver altså ikke længere udelukkende at være spildtid. Med mobilabonnementer, som tilbyder fri roaming i udlandet, behøver medarbejderne ikke engang befinde sig i Danmark. Det er ægte frihed til at arbejde og være effektiv, hvor og hvornår det passer bedst.

Læs også: Nu kan du også ringe over wifi med Telenor

Microsoft Dynamics NAV App
Microsoft Dynamics NAV App

Fokus på touch

Det er naturligvis meget anderledes end computeroplevelsen at bruge Microsoft Dynamics NAV som app på en mobil eller tablet. Selv om det er muligt at bruge tastatur og i visse tilfælde også mus til tablets, så vælger de fleste nok touch-løsningen.

Læs også: Du sparer ikke batteri ved at lukke apps på din telefon

Derfor er der både på tablet og mobil særlig fokus på at udnytte touch-mulighederne. På mobilen er betjeningen også touch-optimeret, men her kan man faktisk arbejde medd kun én hånd.

For det er præcis sådan vi normalt bruger mobilen -  på højkant og betjent med en hånd. Nogle af mulighederne i Microsoft Dynamics NAV er for omfattende til at man kan arbejde uden mus og tastatur.

Men har man brug for at indtaste data, læse rapporter og andre informationer, godkende fakturaer og lignende.

Man kan løse opgaver, som måske ikke kan udsættes, selv om man er på farten eller bare vil holde sig opdateret.

Fik du læst: Netflix overvejer muligheden for offline streaming

Godt for ledelsen

Muligheden for at være overalt og stadig at kunne varetage sine opgaver, gavner tit også ledelsen i virksomheden.

I Lederne kan man læse, hvordan hjemmearbejdet giver en kærkommen mulighed for at få balance i mellem arbejde og privatliv.

Det bliver lettere at være tæt på familien uden at skulle frygte, at virksomheden kører af sporet, imens man er væk.

For med muligheden for at brandslukke dagens arbejde på mobil eller tablet, kan de faktisk styre mange af virksomhedens vigtige funktioner fra hjemmekontoret eller ligefrem fra hængekøjen.

Fik du læst: Netflix overvejer offline streaming

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies