Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tag mobilen med rundt om juletræet

Tag mobilen med rundt om juletræet

Fynsk firma klar med ny Android applikation, som giver dig julens sang- og salmetekster direkte på mobiltelefonen.

Lasede sanghæfter og løse blade er historie, når der skal synges og danses omkring juletræet. Det lille fynske firma andro.isten fra Aarup er nu klar med en applikation med julesalmer til Android-brugere. Det skriver TV 2 Fyn.

Applikationen hedder ”Julesalmer” og byder på en række af de populære julesalmer foruden det også er muligt at læse juleevangeliet.

 - ”På grund af tidspresset ligger der kun de salme- og sangtekster, der ikke er copyright på, men det giver alligevel et pænt udvalg af de mest populære julesange – i hvert fald i vores familie,” siger Martin Juhl fra andro.isten i en pressemeddelelse.

Det er planen, at applikationen skal videreudvikles så man også kan høre julemelodierne, men dette var der ikke tid til inden julen 2012. Dog er muligheden for, at man søge efter det på YouTube integreres.

Du kan downloade applikationen gratis til Android-enheder på Google Play Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kongand 20-12-2012 13:03:02

Når melodierne kommer med - evt. både med og uden sang - så bliver det en super applikation.
Kunne være fedt, hvis der også bliver mulighed for at lave en playliste, så man ikke skal stå og finde sangene hver gang, men simpelthen bare kan trykke sig videre til næste valgte sang. - og kan man sortere i hvilke vers, man vil synge, så man ikke skal igennem alle 12 i "Et Barn er født..", så begynder det for alvor at spille :)

0 0

Om brug af cookies