Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Takee, verdens første holografiske smartphone (video)

Takee, verdens første holografiske smartphone (video)

Takee lancerer sig selv som verdens første holografiske smartphone, se mobilen der er som taget ud af et Star Trek afsnit.

Takee er som taget ud af et afsnit af Star Trek, en smartphone som kan vise hologrammer har ikke været meget mere end en drøm - indtil nu hvis man skal stole på de noget dristige påstande som der ses i promo videoen nedenfor.

På fronten har Takee et kamera som kan følge øjnenes bevægelser og dermed justere hologrammet så det fremstår korrekt fra alle vinkler, noget lignende hvad der blev annonceret med Amazon Fire Phone.

Man skulle desuden kunne interagere med hologrammet ved at gøre brug af nogle fingerbevægelser, eksempelvis pinch-to-zoom for at zoome ind og ud. Hologrammerne skulle kunne bruges til alt fra online-shopping hvor man kan se sit indkøb i 3D, til spil hvor man kan skære frugt der springer op af skærmen.

Bagpå telefonen er der to kameralinser så du kan tage 3D billeder og omdanne dem til hologrammer på telefonen. Det lyder alt sammen lidt for godt til at være sandt, og de holografiske effekter der ses i videoen er med stor sandsynlighed lavet på computer.

Det er derfor ikke helt til at sige hvilket stadie Takee er på i udviklingen, men om ikke andet kan du tage et kig på den interessante video de har lavet.

Kilde: TechRadar


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies