Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tank taletid hos OK Benzin

Tank taletid hos OK Benzin

Nu kan du tanke både benzin, diesel og taletid hos OK Benzin.

Benzinselskabet OK Benzin springer nu ud som teleselskab.

OK Benzin har ligesom Netto lanceret et teleselskab som kombinerer selskabets produkter med teleydelser. Det nye selskab har fået navnet OK-mobil.

OK-mobil tilbyder taletidspakker med 2, 5 og 10 timers taletid med fri sms/mms samt en mængde data (afhængig af abonnemnet).

Som kunde hos OK Mobil optjener man bonustaletid, når man tanker benzin eller diesel via et OK Benzinkort. Man kan få op til to timers bonus taletid på en kalendermåned.

Træerne gror som bekendt ikke ind i himlen, og antallet af minutter afhænger både af, hvilket produkter man har hos OK-mobil, og hvor mange liter benzin og diesel man tanker for pr. måned. En nøjagtig oversigt kan ses her.

 Ok-Mobil benytter Telenors mobilnetværk.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Simon\n 30-11-2011 12:26:56

De har ikke hørt om Data eller hva ? med 3 OK benzin kort, ville det da være smart. Men med 200 mb data til 99 kr. eller 1 gb data til 149 kr som er nok, men det giver 10 timer tale, så har jeg ikke brug for bonus tale fungere det jo bare ikke..

så for mig, er det ikke brugbart. desværre. men lav en app hvor de opdatere deres priser over hele landet, det ville da være rart..

0 0
varmen 28-11-2011 23:56:34

Jeg er helt enig. Det er sgu ret latterligt efterhånden.. Hvad skal det til for? De presser jo ikke hindandne i pris mere..

0 0
JSK 28-11-2011 17:48:11

Danmark må da snart være et af de lande med flest mobil selskaber, og priserne er stortset de samme alle steder.

0 0

Om brug af cookies