Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Taxa'en ringer og SMS'er til kunderne - men ikke i København

Taxa'en ringer og SMS'er til kunderne - men ikke i København

I de tre største byer i Danmark er der stor forskel på, hvilken service taxa-selskaberne tilbyder over mobilen.

Odense og Aarhus er nogle af de byer, som er langt fremme med at implementere mobilteknikken i hyrevognene.

"Din taxa er fremme om 2 minutter". Sådan en SMS bipper ind på mobilen, når du i Odense bestiller en taxa, mens borgerne i Aarhus får et telefonopkald fra taxa-chaufføren når vognen nærmer sig.

Københavnerne har ikke i samme omfang som i provinsen adgang til tilsvarende services. Her må du selv stå på gaden og spejde efter taxaen. I hvert tilfælde, hvis du bruger det største taxa-selskab, 4X35.

Chaufføren må ikke se nummeret

4X35 er det største taxaselskab i København. 

Her har man grundet tekniske problemer ikke mulighed for at ringe op til kunderne eller sende dem en sms over systemet, som man har i Odense og Aarhus.

Det er nemlig nødvendigt, at systemet kan håndtere at ringe op til et nummer, eller sende SMS'er, uden chafføren ser nummeret. 

-"Vi stoler simpelthen ikke på vores chauffører nok til, at udlevere kundens nummer til dem," forklarer 4X35's direktør Steen Dahl Andersen til Mobilsiden.dk

Til gengæld kommer taxa-selskabet snart med et system, hvor det bliver muligt at bestille en taxa med en mobil-applikation, og samtidig få melding tilbage over SMS.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

faisal 30-03-2010 18:27:04

taxa nord har sms service i flere år og kunden kan også bliv ringet op af chafføren hvis kunden ønsker det

0 0
31-03-2010 12:19:49

Det har du 100 % ret i! Jeg har flere gange taget en Taxi Nord taxa, hvorefter jeg har fået en sms, når taxa'en var tæt på mig... Fedt tjeneste :P

0 0

Om brug af cookies