Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC åbner for Turbo 3G. EDGE på vej

TDC åbner for Turbo 3G. EDGE på vej

Adgangen til Turbo 3G åbnes i dag på TDC's mobilnet. Selskabet arbejder på at dække områder uden 3G med EDGE, og tager dermed konkurrencen op med Telia.

<p><strong>FAKTA:<br /><br /></strong>Udbygningen hos TDC sker i flere faser. Første fase dækker København, større byer på Sjælland, Fyn og Sønderjylland til og med Vejle. Anden fase gælder større byer i Midt- og Nordjylland.<br /><br />Læs mere hos TDC, <a href=klik her!

" />

FAKTA:

Udbygningen hos TDC sker i flere faser. Første fase dækker København, større byer på Sjælland, Fyn og Sønderjylland til og med Vejle. Anden fase gælder større byer i Midt- og Nordjylland.

Læs mere hos TDC, klik her!

Op til 1,5 Mbps direkte på mobilen. Det kan kunder hos TDC få i områderne Sjælland, Fyn, sydlige Jylland og Bornholm. I første omgang er det kun de byer, hvor der i forvejen er 3G dækning, at Turbo 3G kan udnyttes. Det vil typisk sige større byer i de nævnte områder.

TDC forventer på lidt længere sigt, at øge til 3 Mbps i bykernerne i København, Århus, Aalborg og Odense.

 - "Mindst 80 procent af befolkningen vil have adgang til Turbo 3G i slutningen af 2008", udtaler TDC's mobildirektør, Mads Middelboe.

EDGE udbygges
Hidtil har Telia i Danmark været ene om at tilbyde EDGE (lidt langsommere hastighed end 3G, red.). Men nu kommer TDC også med på denne vogn. Mobilnettet udbygges, så områder der ikke har 3G eller Turbo 3G, dækkes af EDGE i stedet.

Prisen for adgang til Turbo 3G hos TDC med fast pris/forbrug er 436,25 kroner pr. måned inkl. moms. Oprettelsen er 93,75 kroner. Med i prisen er fri adgang til TDC's hotspots over hele landet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies