TDC åbner for Turbo 3G. EDGE på vej

Adgangen til Turbo 3G åbnes i dag på TDC's mobilnet. Selskabet arbejder på at dække områder uden 3G med EDGE.

TDC åbner for Turbo 3G. EDGE på vej

Op til 1,5 Mbps direkte på mobilen. Det kan kunder hos TDC få i områderne Sjælland, Fyn, sydlige Jylland og Bornholm. I første omgang er det kun de byer, hvor der i forvejen er 3G dækning, at Turbo 3G kan udnyttes. Det vil typisk sige større byer i de nævnte områder.

TDC forventer på lidt længere sigt, at øge til 3 Mbps i bykernerne i København, Århus, Aalborg og Odense.

 – "Mindst 80 procent af befolkningen vil have adgang til Turbo 3G i slutningen af 2008", udtaler TDC’s mobildirektør, Mads Middelboe.

EDGE udbygges
Hidtil har Telia i Danmark været ene om at tilbyde EDGE (lidt langsommere hastighed end 3G, red.). Men nu kommer TDC også med på denne vogn. Mobilnettet udbygges, så områder der ikke har 3G eller Turbo 3G, dækkes af EDGE i stedet.

Prisen for adgang til Turbo 3G hos TDC med fast pris/forbrug er 436,25 kroner pr. måned inkl. moms. Oprettelsen er 93,75 kroner. Med i prisen er fri adgang til TDC’s hotspots over hele landet.

Den videre fortælling

Der er kommet nyt til sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 3/12/2007 blev sagen bragt videre med artiklen; TDC satser på EDGE og Turbo 3GKlik her for den efterfølgende artikel.. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om TDC..