Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC ændrer opkaldsafgiften

TDC ændrer opkaldsafgiften

For blot 3 uger siden undergik opkaldsafgiften hos TDC mobil en forandring, nu er turen kommet til fastnet kunderne. De skal snart til at betale opkaldsafgift allerede når det første ciffer i telefonnummeret er indtastet.

Kunder hos TDC skal snart til at betale opkaldsafgift, allerede når det første ciffer i telefonnummeret er indtastet.
Kunder hos TDC skal snart til at betale opkaldsafgift, allerede når det første ciffer i telefonnummeret er indtastet.

Efter den 1. oktober skal man passe lidt på med at lade barnet få fingre i ens telefon hvis man er kunde hos TDC. Her går man nemlig over til at taksere opkaldsafgiften på en ganske ny måde.

Fastnet kunder hos TDC er i dag er vant til at betale en opkaldsafgift på 25 øre, hver gang deres opkald når igennem til modtageren. Nu ændres metoden, og der kræves opkaldsafgift, allerede når det første ciffer i det telefonnummer, man ønsker at fange, er indtastet.

Direktør hos TDC, Gert Rieder, forklarer, at ”fra det tidspunkt du sender et tal af sted, så fortæller du vores netværk, at du ønsker at oprette en forbindelse fra din telefon til en anden”.
Dette skulle givetvis belaste netværket akkurat lige så meget som et gennemført opkald.

Sammen med denne ændring har TDC dog fundet plads til en mindre prisnedsættelse. I stedet for de oprindelige 25 øre, betales der nu 22,5 øre.

Det pointeres dog at denne ændring kun er gældende for TDC fastnet kunder.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies