Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC agerer kiosk for Danske Spil

TDC agerer kiosk for Danske Spil

"Vi er kiosken, der leverer varen". Sådan definerer TDC sin egen rolle i det nyindgåede samarbejde med Danske Spil. Fremover kan teleudbyderens kunder spille direkte fra TDC Online.

Fremover vil det være muligt at spille Onsdags Lotto, Joker og Tips direkte fra TDC Online. Telegiganten har indgået et samarbejde med Danske Spil, som betyder, at privatkunder fra TDC bliver konfronteret med muligheden for at spille, når de besøger teleudbyderens hjemmeside.

Mobilsiden.dk har spurgt TDC, hvilke etiske overvejelser selskabet har gjort sig i forbindelse med at linke direkte til Danske Spil på deres hjemmeside. Her tænker vi på de svage sjæle, som ikke regner med at blive konfronteret med muligheden for at spille, når de besøger deres teleudbyder på nettet.

Svaret fra TDC er klart. Her ser man ingen problemer i at linke til Danske Spil: ”Man kan sammenligne os med en kiosk, der byder på en stribe forskellige varer og tjenester - heriblandt nu også en mulighed for at spille online. Vi formidler kontakten for vores halve million brugere, men selve spillet foregår hos Danske Spil," siger Jesper Bjerre, som er markedsdirektør for TDC Privat.

Omkring samarbejdet siger Jesper Bjerre desuden til Mobilsiden.dk, at Danske Spil blandt alle mulige spiludbydere er den oplagte samarbejdspartner for TDC. ”Hos dem er der kontrol med spillet – nogle særlige regelsæt og restriktioner for, hvor meget man kan spille”, forsikrer han.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies