Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC bløder mobilkunder

TDC bløder mobilkunder

Danmarks største teleselskab fortsætter med at miste mobilkunder - 113.000 kunder forsvandt i 2014.

TDC mister mobilkunder, og det går stærkt, viser en gennemgang Business.dk har lavet.

Danmarks største teleselskab TDC, mistede i fjerde kvartal 21.000 mobilkunder, og det betyder et samlet farvel til 113.000 mobilkunder i hele 2014.

Omsætningen for TDC er samlet set gået fremad med 4,8 procent, men meget af det skyldes opkøb i Norge. Isoleret for Danmark gik TDC 1,6 procent tilbage.

Læs også: Telia/Telenor-fusionen giver TDC et løft

Et af de store spørgsmål er hvor kunderne forsvinder hen, men et kig på konkurrenternes fremgang giver et klart billede af kundernes navigation.

Teleselskabet 3 og datterselskabet Oister, fik i fjerde kvartal 45.000 nye mobilkunder, mens Telia fik tilført 15.000 nye mobilkunder. Telenor der endnu ikke har offentliggjort kvartalsregnskabet for fjerde kvartal, havde frem til september hentet 60.000 nye mobilkunder.

Kilde: Business.dk

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tangloppen 07-02-2015 10:15:21

Jeg blev lokket i fælden til at skifte til TDC da jeg skiftede telefon i efteråret. Og gang på gang bliver jeg mindet om hvor dårlig en idé det nu var.
Bedste eksempel var ved sidste regning. De ville trække 300,- ekstra pga. jeg havde talt for meget, det til trods for "Fri tale". Mit kort var blevet skiftet i mellemtiden, så de kunne ikke trække pengene, og jeg modtog en mail med trusler om bål og brand (og latterlige gebyrer for at sende en regning på papir), hvis ikke disse uhyrlige forhold blev ordnet.

Da jeg alligevel skulle betale regningen manuelt, og at de havde trukket for meget, tænkte jeg at jeg lige kunne ringe til dem og høre hvad der var i vejen.

Efter at have siddet i kø i deres kundeservice i 45(!) minutter kom jeg igennem, til meddelelsen om at der var sket en generel fejl og at de 300,- for meget ville blive modregnet til næste regning.

Når man så spørger om jeg ikke bare kan nøjes med at betale de 200,- som jeg plejer, og så slippe for modregning osv, så får man pænt svaret NEJ.

Hmn, eller hvad med sidste regning hvor der blev trukket 30,- for det "tilbud" jeg havde modtaget med posten.

Et tilbud, som jeg normalt ville kalde en reklame, og som jeg ikke havde bedt om, og som jeg ikke syntes er skide fedt at skulle betale 30,- for at krølle sammen og smide i skraldespanden...

Suk. 2 måneder TDC, 2 måneder, og så kan i ellers babbe mine lange sure, æhm, tæer.

2 1
Torben 06-02-2015 10:24:38

Ja og nej, du får naturligvis mange services for pengene, men ellers er det billigere stort set overalt, se f.eks Greentel.dk og Oister.dk m.fl.
TDC er alt for dyre, fordi de tvinger kunderne til at betale i dyre domme for services som mange kunder ikke benytter og ikke har behov for.
TDC ønsker ikke at henvende sig til store kundesegmenter, der bare ønsker 1-5 timers tale, 1 GB data, +sms/mms. Det kan konkurrenterne tilbyde til 49-79 kr. TDC's billigste er 149 kr., derfor må de undvære store kundesegmenter.
Tag f.eks. Lebara, 10 timers tale, 2 GB data +sms/mms og endda inklusive til 42 lande. Sammenligne med TDC,s mobilpriser og deres horrible udlandspriser. Jooo, TDC malker sine kundesegmenter, og det koster nu og i fremtiden.
TDC,s monopol på kobber, holder tillige prisen på bredbånd og IP-telefoni oppe i et kunstigt leje, deres engrospriser holder markedsprisen på mindst 200 kr. pr.md., uanset kundernes forbrug, og de holder kunderne uvidende om forbruget, ved at nægte kunderne forbrugsstatistik.
Hos konkurrenterne kan man få meget mobilbredbånd for 200 kr.md. Utroligt at de kan blive med med at få lov til at eje så vigtige samfundsresourcer.BETALER TDC overhovedet skat i Danmark? Ejerkredsen har i årtier hevet mange milliarder ud af TDC og ud af landet. Og selskabet holdt meget passende en total lav profil, da 3 var i mediernes vridemaskine for ikke at betale skat i Danmark. Mon ikke det har sin årsag.TDC har selv redt sin kiste, og jeg tror ikke de bliver savnet.

4 1
Jan Knudsen 05-02-2015 19:16:38

Vi har tdc og bliver der, vi har home trio med 4 mobiler til og der er ingen som kan give os det billigere

7 4

Om brug af cookies