TDC bløder mobilkunder

Danmarks største teleselskab fortsætter med at miste mobilkunder - 113.000 kunder forsvandt i 2014.

TDC bløder mobilkunder

TDC mister mobilkunder, og det går stærkt, viser en gennemgang Business.dk har lavet.

Danmarks største teleselskab TDC, mistede i fjerde kvartal 21.000 mobilkunder, og det betyder et samlet farvel til 113.000 mobilkunder i hele 2014.

Omsætningen for TDC er samlet set gået fremad med 4,8 procent, men meget af det skyldes opkøb i Norge. Isoleret for Danmark gik TDC 1,6 procent tilbage.

Læs også: Telia/Telenor-fusionen giver TDC et løft

Et af de store spørgsmål er hvor kunderne forsvinder hen, men et kig på konkurrenternes fremgang giver et klart billede af kundernes navigation.

Teleselskabet 3 og datterselskabet Oister, fik i fjerde kvartal 45.000 nye mobilkunder, mens Telia fik tilført 15.000 nye mobilkunder. Telenor der endnu ikke har offentliggjort kvartalsregnskabet for fjerde kvartal, havde frem til september hentet 60.000 nye mobilkunder.

Kilde: Business.dk

Mere nyt om temaet

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 3/12/2014 fulgte redaktionen op med en artikel der tunede ind på Telia/Telenor-fusionen giver TDC et løft – Læs her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..