Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC: Desire HD-kunder kan returnere telefonen

TDC: Desire HD-kunder kan returnere telefonen

TDC giver nu alle, der har købt en Desire HD under falske forudsætninger, mulighed for at aflevere telefonen tilbage. Det er vores egen fejl, erkender TDC.

Mobilsiden.dk har påpeget, at der både i Danmark og udlandet er stor forvirring om skærm-typen på topmodellen HTC Desire HD.

En række kunder har købt mobilen ud fra falske forudsætninger, da blandt andet TDC og Elgiganten har fået forkert fat i specifikationerne. I webshoppen fremgik det, at Desire HD havde en Super LCD skærm. Men i virkeligheden er der tale den noget dårligere LCD-type.

TDC er erkender nu fejlen, og giver alle, der har købt en Desire HD hos dem mulighed for at returnere mobilen, og få pengene tilbage.

Kunderne vil stadig skulle betale for det forbrug der har været indtil nu, men vil bliver befriet for al binding.

TDC tager ansvaret

Selvom teleekspert fra Netplan, Torben Rune mener, at det er HTCs ansvar, at deres forhandlere videregiver rigtig information om deres produkter, påtager TDCs sig det fulde ansvar.

-"Det er vores egen skyld, at fejlen er opstået," siger kommunikationsansvarlig Rune Fick Hansen fra TDC.

Fejlen er rettet på TDCs hjemmeside.

Læs også:
-
Jurist: HTC som udgangspunkt uden ansvar
Ekspert: HTC vildleder om Desire HD

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Erik jensen 12-01-2011 14:48:53

Skynd jer at returnere den - der kommer nye og langt mere avanceret modeller om ganske kort tid og så er HTC HD dybt forældet, langt mere end den allerede er på nuværdende tidspunk, hvor det reelt er en simpel opgradering af den gamle Desire!

Iøvrigt er der ingen som vil ofre mange kroner på brugt HD med en håbløst forældet skærmtype ogmed en "gammel" CPU, så den bedste køber er klart din forhandler, og han giver oven i købet fuld pris for den!

Ingen tid at spilde. Pris dig lykkelig for det tilbud!

0 0
Benjamin Jensen 11-01-2011 20:12:22

Som jeg husker det, så var Desire HD lavet med SLCD, men de fik leveringsproblemer, og udstyrede den i sidste øjeblik med LCD. De informationer er åbenbart ikke blevet videregivet godt nok til forhandlerne. For så vidt jeg ved, så har der ikke været udsendt en eneste SLCD Desire HD.

0 0
Sunrash 11-01-2011 01:17:45

De siger at det er SLCD i denne film passer det så ikke? http://www.youtube.com/watch?v=ozmMH9dYqnc

0 0
Daniel Jørgensen 10-01-2011 21:25:19

Ja så steg forvirringen sku lige yderligere i mit hovede.. :P

Hvorfor siger TDC "Det er vores egen skyld, at fejlen er opstået", hvis det er HTC der har klokket i det ?

0 0
Jesper 10-01-2011 22:58:43

Fordi fejlinformation af køber er sælgers ansvar. Det samme gælder sikkert i det næste led, så TDC kan sende aben videre til HTC.

Det er heller ikke HTC man skal henvende sig til hvis der er produktionsfejl på telefonen. Den henvendelse skal også gå til butikken.

Derfor kan man jo som forbruger godt ligge to og to sammen. Det er nok ikke alle forhandlere i Danmark (og i udlandet) der har lavet fejlen helt umotiveret. HTC har nok leveret sin andel af fejlinformation, som et tidligere indlæg her på siden påpeger.

0 0
Lecter 10-01-2011 20:20:48

Jeg kan huske dagene op til lanceringen, hvor der var stor uenighed blandt brugerene på xda om hvilken skærm, som sad på telefonen.

Flere skrev til HTC, og fik forskellige svar tilbage. Til sidst, var konklusionen dog at skærmen var SLCD.

0 0
Hasselgaard 10-01-2011 19:13:50

Respekt for at TDC slev tager ansvaret i dette tilfælde. Synes ellers altid at de har det med at skyde skylden på andre end dem slev, samt at ruinere ældre damer. Men denne gang har de sgu vist "Nosser". Men igen det er vel HTC's skyld at de forskellige forhandler ikke kender til telefonens egentlige specifikationer og det bør bare ikke ske hos så stort et internationalt Brand...! Skam JER!

0 0
Om brug af cookies