Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC dropper Telekæden

TDC dropper Telekæden

Nu forlades Telekæden også af TDC. Direktøren for Telekæden er dog fortrøstningsfuld.

CBC kæden og Telekæden brød forbindelsen i efteråret og nu bryder TDC Erhverv også med Telekæden. TDCs privatabonnementer kan dog stadigvæk købes i Telekædens butikker.

Både Telia, 3 og Telenor valgte sidste efterår også at forlade Telekæden, så nu står Telekæden uden opbakning fra teleselskaberne. Det skriver CRN.

- ”Det betyder ingenting. Vi har forlængst vænnet os til, at operatørerne ikke vil samarbejde med eksterne forhandlere. De ønsker kun at bruge deres egen afsætningskanal, og det må vi acceptere. Men vi har vores egen erhvervsaftale nu, TK Erhverv, og det er langt billigere end alt andet på markedet. Der viste sig at være råderum til, at vi selv kunne lave det,” siger Telekædens direktør Rolf Ovesen til CRN.

Samtidig gør direktøren opmærksom på, at Telekæden har lagt organisationen om, så Telekæden i dag er en grossist af telefoni.

Samtidig så består Telekæden i dag primært af erhvervsforhandlere.

80 procent af Telekædens omsætning kommer ifølge direktøren fra erhvervssalg. På privatsiden har Telekæden etableret et samarbejde med teleselskabet GreenTel.

Ifølge CRN så er der cirka 60 Telekæden butikker tilbage efter at 11 forretninger sidste år gik konkurs, mens ni forhandlere meldte sig ud af kædesamarbejdet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rune Noesgaard 01-02-2012 21:05:44

Det står der også i den oprindelig artikel fra ven online, bare endnu engang dårlig journalistik fra mobilsiden.

0 0
Erik Østergaard 09-02-2012 06:51:45

Helt ærgeligt. Har et af d danmarks største mobil magasiner ikke lov til at lave fejl?

Mvh Erik Østergaard

Ps. Hvorfor læse når det jo er som du kalder det"dårlig Journalistik"

0 0
Mette Østerbæk 01-02-2012 16:09:33

Jeg bliver, som telekæden ansat, nød til at smide en bemærkning.. Det er kune TDC erhverv som vi stopper med, vi er stadig nogle private forhandlere, som sælger TDC.

0 0
Johnny K. Olesen 02-02-2012 08:20:25

Hej Mette

Tak for dit input. Vi har nu tilrettet artiklen, så det fremgår, at Telekædens butikker stadigvæk sælger abonnementer fra TDC privat.

0 0

Om brug af cookies