Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC efter million-erstatning: Noget værre sludder

TDC efter million-erstatning: Noget værre sludder

En erstatning på 10 i stedet for 58 millioner viser, at der ikke bør være bekymring om konkurrencen på bredbånd, lyder det fra TDC.

Foto: Mobilsiden.dk

TDC er blevet dømt til at betale ti millioner kroner i erstatning til Telenor på grund af ulovlige bredbåndsmetoder. Alligevel anser koncernen ikke sagen, som det helt store nederlag.

- "Hvis man håber at få 58 millioner kroner, og man får 10 millioner, så kan man jo diskutere, hvem der kommer ud af den her sag som de største vindere," siger TDC's direktør for jura og regulering, Miriam Hvidt, til computerworld.dk.

I tillæg mener hun, at Telenor har "en meget voldsom overfortolkning af Højesterets dom", da der er tale om en praksis, der "ligger nogle år tilbage i tiden, og som er blevet ændret."

Ifølge dommen har TDC afvist titusindvis af bestillinger af bredbånd fra konkurrenterne med en forklaring om, at der ikke var ledigt på kobberforbindelserne. Alligevel har kunderne efterfølgende haft mulighed for at blive bredbåndskunder hos TDC.

Telenor har meldt ud, at sagen bør give anledning til bekymring hos myndigheder og politikere med hensyn til TDC's markedsdominans, men ifølge Miriam Hvidt er det "noget værre sludder".

- "Langt flertallet af Telenors ordrer gik jo fint igennem, og det er jo netop grunden til, at Telenors erstatning blev meget mindre end ønsket," siger hun og tilføjer:

- "Det her handler om et lille bitte hjørne af markedet, og hvis der var tale om, at konkurrencen som sådan var sat ud af kraft, havde det nok givet sig udslag i større antal sager og nogle højere erstatninger."

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Pedro 21-06-2012 17:54:39

always have, always will...

0 0
DX 21-06-2012 14:16:54

Det var godt for TDC at de fik den "sejr", så bliver der råd til nogle gode bonuser / pensioner & gyldne håndtryk til ledelsen.

0 0

Om brug af cookies