TDC er sat til salg

TDC’s ejere har meldt ud, at teleselskabet i nær fremtid vil blive solgt. Det er usandsynligt, at et andet teleselskab ønsker at købe, lyder det fra eksperter.

TDC er sat til salg

Danmarks største teleselskab, TDC, er blevet sat til salg. Det meddelte Nordic Telephone Company (NTC), som ejer 88 procent af TDC-aktierne, i går aftes.

Ifølge business.dk anser flere eksperter det som usandsynligt, at et udenlandsk teleselskab ønsker at investere i TDC. Selskabet er alt for fokuseret på det danske marked efter frasalget af de fleste internationale forretninger.

– “Det er ikke sandsynligt, at et dansk teleselskab med fokus på Danmark, Danmark og Danmark står øverst på de internationale telekoncerners ønskesedler. Specielt ikke, hvis man skal betale en premiumprice for det,” siger teleanalytiker John Strand fra Strand Consult til business.dk.

Aktieanalytiker Poul Ernst Jessen fra Danske Bank bakker op om den vurdering.

– “Alle de internationale operatører kigger mod udviklingsmarkederne,” siger Poul Ernst Jessen til business.dk.

TDC har solgt massivt fra over de seneste år, og består nu udelukkende af den danske forretning, mobilselskabet Sunrise i Schweiz og en erhvervsforretning i Norden.

Sidste nye om historien

Emnet kunne ikke ligge dødt alt for længe. mobilsiden gik videre med historien. d. 7/11/2009 dykkede vi igen ned i emnet med en artikel der drejer sig om Udskældt TDC-tone droppes efter kun én dagKlik her for at gå til artiklen.. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.