TDC får nu smartphones fra Huawei i sortiment

Danmarks største teleselskab får nu smartphones fra den kinesiske smartphone-producent Huawei på hylderne – allerede på mandag.

TDC får nu smartphones fra Huawei i sortiment

Den kinesiske mobilproducent Huawei har ikke tidligere været i sortiment hos Danmarks største teleselskab, men nu er en stor eksklusivaftale om Huawei Ascend Y300 indgået – der dermed bliver den første smartphone i samarbejdet.

På kort tid er Huawei blevet en af verdens største smartphone-producenter og har allerede en række anmelderroste modeller bag sig. Derfor tror TDC, at den høje kvalitet og skarpe pris på Huawei’s produkter vil give en stor efterspørgsel.

Allerede fra mandag den 15. april lancerer TDC eksklusivt Huawei Ascend Y300 til en utrolig attraktiv pris på kun 99 kroner med et TDC abonnement.

Huawei Ascend Y300 kommer på hylderne hos TDC med et tilbud til danskerne om, at komme godt i gang med smartphones, da cirka halvdelen af danskerne fortsat har en almindelig mobiltelefon.

 – ”At valget er faldet på Huawei som partner på ‘Kom godt i gang’ kampagnen er langt fra tilfældigt. Huawei er en af verdens største smartphoneproducenter og den brugervenlige Huawei Ascend Y300 byder bl.a. på et godt kamera og så har den exceptionel lang batterilevetid. Den ligger på en rigtig skarp pris, og er derfor et oplagt bud på den første smartphone, hvor man for alvor får værdi og kvalitet for pengene,” lyder det fra indkøbschef i TDC, Morten Steen Jensen.

Opdatering:

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. mobilsiden gik videre med sagen. 10/4/2013 gik redaktionen videre og publicerede artiklen Rockband ønsker ikke brug af smartphones til koncerterKlik her for den påfølgende artikel.. Seneste nyheder om Smartphone findes her..