Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC: Farvel til 800 supportmedarbejdere

TDC: Farvel til 800 supportmedarbejdere

TDC flytter 800 medarbejdere til ekstern partner, der skal varetage selskabets kundeservice.

Foto: TDC Pressefoto, Uffe Weng
Foto: TDC Pressefoto, Uffe Weng

Teleselskabet TDC har i en pressemeddelelse oplyst, at 800 medarbejdere fra selskabets kundesupport, får ny arbejdsgiver til efteråret.

TDC har skrevet kontrakt med selskabet Sitel, der fremover skal varetage support til TDC´s kunder.

Sitel har specialiseret sig i at yde kundesupport for eksterne partnere, og beskæftiger over 56.000 medarbejdere i 23 lande. 

Helt praktisk betyder det, at de 800 medarbejdere fra København, Århus og Sønderborg flytter til Sitel 6. oktober. De berørte medarbejdere bliver, ifølge pressemeddelelsen, ansat på samme løn- og aftalevilkår, og forbliver fysisk i de samme lokaler hos TDC Group.

Jeg er meget tilfreds med, at vi har fået en aftale med Sitel om at varetage vores support. Det sikrer en fremragende supportfunktion, og samtidig frigiver det ressourcer, som gør det muligt for os over tid at levere væsentligt bedre kundeservice. Vores mål er at sætte en ny standard for industrien,” siger Jens Aaløse, koncerdirektør i TDC.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Per 09-08-2014 11:01:10

Andre selskaber har før prøvet at eksportere deres support afdeling, dette resulterede i at deres kundeservice faldt, og gav flere utilfredse kunder, end da de selv varetog det.

Det kan godt være at TDC sparer penge ved dette, men på sigt får de flere utilfredse kunder ved at lade et andet selskab stå for deres "kundeservice"

0 0
Om brug af cookies