TDC: Farvel til 800 supportmedarbejdere

TDC flytter 800 medarbejdere til ekstern partner, der skal varetage selskabets kundeservice.

TDC: Farvel til 800 supportmedarbejdere

Teleselskabet TDC har i en pressemeddelelse oplyst, at 800 medarbejdere fra selskabets kundesupport, får ny arbejdsgiver til efteråret.

TDC har skrevet kontrakt med selskabet Sitel, der fremover skal varetage support til TDC´s kunder.

Sitel har specialiseret sig i at yde kundesupport for eksterne partnere, og beskæftiger over 56.000 medarbejdere i 23 lande. 

Helt praktisk betyder det, at de 800 medarbejdere fra København, Århus og Sønderborg flytter til Sitel 6. oktober. De berørte medarbejdere bliver, ifølge pressemeddelelsen, ansat på samme løn- og aftalevilkår, og forbliver fysisk i de samme lokaler hos TDC Group.

Jeg er meget tilfreds med, at vi har fået en aftale med Sitel om at varetage vores support. Det sikrer en fremragende supportfunktion, og samtidig frigiver det ressourcer, som gør det muligt for os over tid at levere væsentligt bedre kundeservice. Vores mål er at sætte en ny standard for industrien,” siger Jens Aaløse, koncerdirektør i TDC.

Den videre fortælling

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. Allerede d. 21/7/2014 fulgte vi historien op med en nyhedsartikel med fokus på Massiv TDC-nedbrud i ferieidyllen – Du finder den her. Se også de seneste nyheder om temaet her.