Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC forbedrer en tredjedel af mobilnettet

TDC forbedrer en tredjedel af mobilnettet

En storstilet opgradering af TDC’s netværk er skudt i gang og vil stå færdig inden februar 2015.

Et tusinde TDC-mobilmaster får i dag en overhaling. Opgraderingen betyder, at 29 procent af TDC’s net nu kan nyde af den hurtigere datatrafik med 4G-netværk. I første omgang er det 40% af TDC's samlede trafik, i Nordsjælland og på Bornholm, som nu bliver svøbt i de hurtigere frekvenser.

Det forbedrede net er ikke gået ubemærket hen. På Bornholm noterer TDC, at datatrafikken på øen er øget med 33 procent, og at tale bliver klarere. TDC’s strategidirektør Kim Søgård glæder sig på TDC-kundernes vegne:

”Resten af landet kan godt glæde sig. På Bornholm har vi målt væsentlig bedre lydkvalitet. Men endnu vigtigere; det lille E på mobilens display, som ellers indikerer, at man er på 2G-nettet, det er forsvundet. Samtidig måler vi nu langt højere datahastigheder end tidligere”

Dermed er første brik lagt i TDC’s landsdækkende opgradering af deres netværk. Den samlede udbygning af TDC’s 3500 mobilmaster skal stå klar inden februar 2015 og vil inkludere udvidelser til både 3G og 4G antenner.'

Næste ryk i TDC’s mobilnet bliver over Midtsjælland og sydover. Dernæst kommer turen til Fyn og Jylland i løbet af henholdsvis sensommer og efterår. Du kan allerede nu se hvornår dit postnummer opgraderes på TDC’s hjemmeside.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kurt L Andersen 18-07-2014 07:47:55

Det er egentligt utroligt at TDC er så laaaangt bagud i forhold til de andre, kan det have noget at gøre med det gamle ordsprog " En elefant på lerfødder". Alle andre kan lever 4G TDC nej vi venter til det kan skifte mellem "tale & data" ok alle de andre har ikke det problem kun TDC og da de så endelig fik 4G skulle man betaler ekstra for det. TDC er tabt bag af vognen så længe de ikke kan levere GSM i bare 60 % af landet.

3 1
17-07-2014 12:56:39

Det er da godt nok også på tide. Da jeg for et par år siden prøvede TDC, var min mobil på Edge konstant, og det selv om man befandt sig i Odense. Der var simpelthen piv ringe datadækning.

1 0
Morten Jensen 17-07-2014 12:23:15

Hvis jeg forstår jeres artikel korrekt; netop i dag er masterne på bl.a. Bornholm blevet opgraderet, og de har allerede kunnet konstatere at datatrafikken er steget med 33%? Det har de vurderet ud fra hvad? Et par timers forbrug? Det virker som en noget forhastet konklusion vil jeg mene.

0 0
Morten Jensen 17-07-2014 12:24:09

Og så går jeg ud fra i mener "storstilet" og ikke "storstillet", hvad sidst-nævnte så end skal betyde ?

0 0
Niels de Boissezon 17-07-2014 12:32:39

Det var en satvefjel. Den er hermed rettet - tak. Den 33% større trafik er målt ud fra det første døgns forbrug på Bornholm (hvor TDC har tyvstartet lidt).

Venligste hilsener,
Niels de Boissezon

0 0
Morten Jensen 17-07-2014 12:43:21

Tak for opklaringen. :-) Over et døgn... Jah det er godt nok en kort periode, men hvis datatrafikken ellers plejer at ligge nogenlunde stabilt, og den så pludselig er steget med 33%, så er det vel ikke til at tage fejl af.
Er der nogen oplysninger om, hvordan det har påvirket datahastigheden?

0 0

Om brug af cookies