TDC forbedrer en tredjedel af mobilnettet

En storstilet opgradering af TDC’s netværk er skudt i gang og vil stå færdig inden februar 2015.

TDC forbedrer en tredjedel af mobilnettet

Et tusinde TDC-mobilmaster får i dag en overhaling. Opgraderingen betyder, at 29 procent af TDC’s net nu kan nyde af den hurtigere datatrafik med 4G-netværk. I første omgang er det 40% af TDC’s samlede trafik, i Nordsjælland og på Bornholm, som nu bliver svøbt i de hurtigere frekvenser.

Det forbedrede net er ikke gået ubemærket hen. På Bornholm noterer TDC, at datatrafikken på øen er øget med 33 procent, og at tale bliver klarere. TDC’s strategidirektør Kim Søgård glæder sig på TDC-kundernes vegne:

”Resten af landet kan godt glæde sig. På Bornholm har vi målt væsentlig bedre lydkvalitet. Men endnu vigtigere; det lille E på mobilens display, som ellers indikerer, at man er på 2G-nettet, det er forsvundet. Samtidig måler vi nu langt højere datahastigheder end tidligere”

Dermed er første brik lagt i TDC’s landsdækkende opgradering af deres netværk. Den samlede udbygning af TDC’s 3500 mobilmaster skal stå klar inden februar 2015 og vil inkludere udvidelser til både 3G og 4G antenner.’

Næste ryk i TDC’s mobilnet bliver over Midtsjælland og sydover. Dernæst kommer turen til Fyn og Jylland i løbet af henholdsvis sensommer og efterår. Du kan allerede nu se hvornår dit postnummer opgraderes på TDC’s hjemmeside.

Sidste nye om temaet

Efterfølgende fulgte redaktionen op på temaet. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 19/5/2014 postede redaktionen en ny vinkel med et indlæg om Mofibo billigere for kunder hos TDC og YouSee – Du læser den her. Se de seneste nyheder om emnet her.