TDC forbedrer mobildækning til søs

TDC har forbedret mobildækningen til søs, så man får dækning omkring 80 km fra land, hvor det før blot var 15 km.

TDC forbedrer mobildækning til søs

Sejlfolket får nu ekstra glæde af TDC mobilnetværk, der netop er blevet udvidet, så dækningen over havet er blevet udvidet betydeligt.

TDC har forbedret 3G og 4G-mobildækningen langs Danmarks 7.300 km kyststrækning og forlænget rækkevidden over havet.

Det er en super nyhed for sejlfolket i Danmark, der vil opleve, at en mobiltelefon i højere grad kan blive et supplement til sikkerhedsudstyret til søs. TDC’s mobilnet går fra at have dækning blot 15 km ud fra kysten til nu at have dækning 80 km ud fra kysten på både 3G og 4G,” siger Peter Schleidt, der som koncerndirektør i TDC Operations har det overordnede ansvar for TDC’s samlede netværk.

Læs også: TDC giver dobbelt op med 4G+

Udvidelsen sker ved at aktivere Extended Range på mobilmasterne, der dermed forlænger rækkevidden på signalet.

Teknologien vil dog kun blive brugt over havet, da udvidelsen kan forringe datahastigheden og give små forsinkelse på samtaler.

TDC er den eneste mobiloperatør i Danmark, der leverer 4G målrettet til sejlfolket. Og selvom man ikke vil opleve samme tophastigheder og kvalitet som på land, så betyder det utrolig meget at være tilgængelig, også når man er til søs,” siger Peter Schleidt.

Kilde: TDC

Efterfølgende nyt om emnet

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 7/8/2015 fik historien nyt liv med fortællingen om TDC´s kundetilfredshed på vej op – Læs mere her. Se også seneste nyt om tematikken her.