Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC-frontfigur er kunde hos konkurrenten 3

TDC-frontfigur er kunde hos konkurrenten 3

Komikeren Casper Christensen er front-figur i reklamerne for ”Mit TDC”, men han er privatkunde hos konkurrenten 3.

Komikeren Casper Christensen viser i reklamerne for ”Mit TDC” en åbenlys begejstring for, at være kunde hos Danmarks største teleselskab. Men alt dette er det pure opspind, for Casper Christensen er privatkunde hos konkurrenten 3. Det skriver Politiken.dk.

Det er Metroxpress, som har afsløret at komikeren, personligt sender hans SMS-beskeder fra et 3-nummer, som han har haft i mere end 17 år – det nummer bruges til både arbejde og privat.

 - ”Det nummer fra 3 er tilbage fra, da jeg lavede Tæskeholdet. Det er et nummer, som alle har. Det bliver brugt til arbejde, men der er da også folk, der ringer privat,” siger Casper Christensen, til Metroxpress.

Han mener heller ikke, at det er et problem, at han reklamerer for TDC, men selv er kunde hos konkurrenten.

 - ”Vi skal huske på, at det er et reklameunivers, hvor fiktion spiller en stor rolle. Jeg er ret sikker på, at Mads Mikkelsen ikke kun rejser med Star Tours,” siger komikeren til avisen.

TDC ser heller ikke noget problem i, at Casper Christensen er ambassadør for TDC, men kunde hos et andet selskab. Teleselskabet mener ikke, at det går udover troværdigheden, da det er helt almindeligt danskerne har forskellige abonnementer.

 - ”At Casper i dette tilfælde formentlig har et nummer til privatforbrug og andre numre rent erhvervsmæssigt, er ikke odiøst. Men jeg kan konstatere, at vi har leveret en række løsninger til ham, men hvordan og hvorvidt han bruger dem, blander jeg mig ikke i,” siger marketingdirektør hos TDC Camilla Ramby.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

William 04-07-2013 20:50:14

Er det ikke lidt mærkeligt at Casper Christensen har været kunde hos 3 i 17 år? Da 3 først fik en telelicens i 2001 og før startede i 2003 (http://www.3.dk/Om3/Organisation/Hvem-er-3/historie/)?

Så mon ikke det nummer han havde tilbage fra tæskeholdets tider er blevet flyttet over til 3? ligeson det nemt kunne fyttes over til et andet teleselskab hvis han da var intereseret?

Hvis vi skal gætte på hvilket teleslaskab han så havde sætte jeg mine penge på mobilix (senere Orange)

0 0
Thomas 14-06-2013 07:56:05

Største delen af reklamerne slår på deres TV, bredbånd og fastnet telefon produkter, altså HomeTrio og HomeDuo. Så medmindre at 3 også har TV, Bredbånd og fastnet synes jeg dette er en tynd artikel.

0 0
Jensen4 12-06-2013 17:46:30

Kunne da bare ikke være mere ligeglad med hvem der reklamere for tdc og hvor de ellers har abo henne....iøvrigt er det forresten nogle trælse reklamer....

0 0
Kongand 12-06-2013 13:32:58

Personligt synes jeg, det er lidt pinligt for TDC, at de bruger en kendt, der ikke er aktiv kunde hos dem (hvis det altså er tilfældet).
Troværdigheden forsvinder lidt så.

I øvrigt mener jeg, at Mads Mikkelsen har aktier i Star Tours og det er derfor han selv bad om at lave en reklame for dem, da salget begyndte at gå skidt.
Hvis det er sagen, så synes jeg i hvert fald, at det er mere forståeligt.

0 0
lasborg 12-06-2013 15:15:09

Lars Bom er nok heller ikke onphone kunde, eller flyver faldskærm

0 0

Om brug af cookies