Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC hæver prisen på fastnetopkald, igen

TDC hæver prisen på fastnetopkald, igen

1. april bliver fastnetopkald til mobiler hos Telia, Tele2 og Sonofon dyrere og 1. juli afregnes fastnetopkald pr. påbegyndt minut, hvilket betyder en prisstigningen på 3,8 procent.

<strong>Debat...</strong><br /> - <a href=Klik her og gå til debat om emnet" />

Nu bliver det igen dyrere at bruge fastnettelefonen hos TDC. Fra 1. juli ændres afregningsformen, så der betales pr. påbegynd minut for samtalerne i stedet for pr. sekund. Ifølge selskabet egen beregning betyder ændringen en forøgelse af telefonregningen med 3,8 procent for privatkunder.

 - "Der er ikke grund til at lægge skjul på, at det fører til en stigning i telefonudgiften for mange kunder. Men man skal stadig huske på, at TDC har de næstlaveste fastnetpriser blandt samtlige lande i OECD, hvis man tager udgangspunkt i en typisk forbruger," siger koncerndirektør Carsten Dilling, Fastnet Norden.

Ændringen af takseringsformen kommer oven i den tidligere annoncerede stigning på mobilopkald fra fastnet til kunder hos Telia, Tele2 og Sonofon. Den første april stiger den pris fra 25 øre pr. minut til 28 øre pr. minut.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies