Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC hæver priserne på fastnet

TDC hæver priserne på fastnet

TDC hæver minutprisen på fastnetopkald til mobiltelefoner med 10 procent. Forbrugerrådet er rystet.

TDC møder hård kritik fra Forbrugerrådet, efter at teleselskabet har annonceret en stigning i minuttaksten for fastnetopkald til mobiltelefoner med 10 procent, skriver epn.dk.

Forbrugerrådet peger på, at TDC udnytter sin dominerende position på markedet, til at hæve priserne. 18 år efter liberaliseringen af telemarkedet, har TDC stadig over 80 procent af fastnetkunderne.

Forbrugerrådet mener ikke stigningen kan retfærdiggøres, da teleselskabernes interne afregningspriser er faldet.

Hos TDC siger Anders Jensen, at det har været nødvendigt, at hæve prisen, da der stadig bliver færre fastnetkunder til at betale for vedligeholdelsen, af det 250.000 kilometer store kobbernet, der benyttes til fastnettelefoni.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

olsenrye 26-01-2012 16:11:50

Hvad er problemet brug ip telefoni eller mobilen.De malker dem på den anden side af de 60 som ikke kan finde ud af at bruge de andre muligheder

0 0
DX 26-01-2012 10:55:18

Hvad er det ?

0 0
labodilsen 26-01-2012 10:07:03

Nu er det vel ikke kun fastnet abonnementer der skal betale for vedligeholdelsen af kobbernettet, jeg vil da mene at TDC tjener en god slat penge på DSL forbindelser også, både gennem egne abonnementer, men også igennem andre udbydere der lejer sig ind på kobbernettet. Jeg mindes enda en fugl synge om, at TDC faktisk tjener ret godt på deres Fastnet (telefon) forretning.

0 0

Om brug af cookies