Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC introducerer Samtale Family

TDC introducerer Samtale Family

Samtale Family giver ubegrænset tale imellem familiens fastnetlinie og mobiltelefoner for en fast månedlig ydelse

Samtale Family er netop blevet lanceret af TDC, som et tillægsprodukt til et fastnet abonnement.

Vicedirektør for fastnet i Norden Jesper Bjerre siger om produktet "I dag har familien behov for, at komme i kontakt med hinanden flere gange i døgnet og koordinere dagens aktiviteter. Samtale Family er det første produkt, som indeholder en samlet familieløsning med samtaler til 0 kr./min mellem fastnet og mobil og indbyrdes mellem familiens mobiltelefoner"


Man kan altså snakke imellem familiens mobiltelefoner og imellem fastnetlinien og mobiltelefonerne ubegrænset for et fast månedligt beløb.

Oprettelsen koster 199 kroner og den månedlige ydelse er 79 kroner. Den månedlige ydelse inkluderer to mobiltelefonnumre og man kan tilknytte op til tre ekstra numre for 29 kroner pr styk pr. måned.


Som en ekstra lille bonus tilknyttes Samtale Family også TDCs nye PLAY produkt. Kunderne kan derfor downloade ubegrænset musik på alle telefonerne, uden ekstra månedlige omkostninger.


Det skal dog nævnes at Samtale Family forudsætter et fastnetabonnement, så mon ikke TDC med dette tiltag vil forsøge at afholde folk fra, at sige deres fastnetabonnement op.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies