Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC justerer i priserne

TDC justerer i priserne

Danmarks største teleselskab TDC hæver ved årsskiftet deres fastnetpriser. Det er samtidig med, at samlerabatten ændres, og udlandspriserne falder.

TDC har meddelt, at prisen for et fastnetsabonnement vil stige fra 129 kroner om måneden til 134 kroner. En stigning på fem kroner, som vil træde i kraft ved årsskiftet.

Teleselskabet fortæller selv, at stigningen kommer grundet et faldende antal kunder. Omkostningerne stiger samtidig, og derfor må priserne sættes op.

Samtidig ændrer samproduktionsrabatten sig dog også. Den gælder de kunder, som har telefon og bredbånd på samme linje. Rabatten stiger med fem kroner. Og kunder med denne form for abonnement, kommer altså ikke til, at opleve nogen ændring.

Ifølge TDC har næsten 40 procent af deres fastnetkunder bredbånd via telefonlinjen.

Nye regler

Samtidig med prisændringen, er reglerne for samlerabatten også redigeret en smule. Da rabatten blev introduceret, valgte TDC, at gøre den automatisk for nye kunder, men det mente Teleklagenævnet er i strid med telelovgivningen.

Derfor skal kunder nu selv registrere sig for rabatten. De nye regler gælder dog kun for kunder, som har oprettet sig efter den 9. oktober i år.

Udlandspriserne på mobilen sænkes!

Til gengæld bliver det billigere, at ringe til udvalgte lande på mobiltelefonen.

Det er Island, Norge, Liechtenstein og Schweiz, som er omfattet af ændringerne. Det skyldes EØS-aftalen med EU, som gælder pr 1. januar 2008, fortæller TDC.

De nye priser kan findes på nedenstående link.
Nye udlandspriser fra TDC

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies